Dievcata, ma niektora skusenost? GFK panel domacnosti, skenujete svohe nakupy.....
Kedysi som skenovala...
@totatimeka ci to nie je strata casu ?
@scacchi skenujem vždy menšie nákupy, také tie veľké týždenne nie to som rada keď vyložím nie ešte všetko skenovať. Body sa ti započítajú keď naskenujes 1 nákup za týždeň ale napr boli sme so synom 2 týždne v nemocnici tak som označila že neboli nákupy kvôli chorobe a body som dostala. To skenovanie netrvá nejako dlho a minulý rok som si za to objednala pred vianocami 30€ poukážku do Martinus tak som mala darček na Vianoce ale minulý rok som to dosť flakala hlavne počas korony, tento rok už mám body na 40€ poukážku zatiaľ
@totatimeka dakujem za info
@totatimeka mam na Vas otazku... Ako sa zaznacuje dovolenka? Dakujem
@totatimeka keďže s tym aktivne dlhodobo robis. Vieš odhadnúť, kolko casu mesacne tomu venujes? Ak ročne vyjde odmena za prácu na 30 eur, mesacne mi to dáva zarobok 2.50 eur. Tak chcem mať aspoň cca odhad, ci je to robota na 15 minut do mesiaca alebo sa tým odbiju 2 hodiny. Diky
@stary_ujco no ja to moc neviem odhadnúť ale ako som písala vyššie skenujem väčšinou také bežné denné nákupy nie veľké takže do 10 minút za týždeň a teraz je cca polka roka a mám nejakých 900 bodov čo už je napríklad 40€ poukážka do Martinusu.
Ja sledujem, čo potrebuješ vedieť?