GFK - skenovanie nákupov

scacchi
21. jún 2021

Dievcata, ma niektora skusenost? GFK panel domacnosti, skenujete svohe nakupy.....

totatimeka
21. jún 2021

Ja sledujem, čo potrebuješ vedieť?

buberova
21. jún 2021

Kedysi som skenovala...

scacchi
autor
21. jún 2021

@totatimeka ci to nie je strata casu ?

scacchi
autor
21. jún 2021

@buberova a uz nie? Aj ste daco mala z toho? Ci len strata casu?

buberova
21. jún 2021

@scacchi mala som 🙂 nazbierala som si body, vybrala som si ako odmenu kulmu na vlasy a hotovo. Len to zaberalo dosť času keby to človek chcel robiť poctivo. Potom som už len 1 nákup týždenne odskenovala, len aby sa mi započítali body..

totatimeka
21. jún 2021

@scacchi skenujem vždy menšie nákupy, také tie veľké týždenne nie to som rada keď vyložím nie ešte všetko skenovať. Body sa ti započítajú keď naskenujes 1 nákup za týždeň ale napr boli sme so synom 2 týždne v nemocnici tak som označila že neboli nákupy kvôli chorobe a body som dostala. To skenovanie netrvá nejako dlho a minulý rok som si za to objednala pred vianocami 30€ poukážku do Martinus tak som mala darček na Vianoce ale minulý rok som to dosť flakala hlavne počas korony, tento rok už mám body na 40€ poukážku zatiaľ

scacchi
autor
21. jún 2021

@buberova aha oki dakujem za info

scacchi
autor
21. jún 2021

@totatimeka dakujem za info

gaura
4. júl 2021

@totatimeka mam na Vas otazku... Ako sa zaznacuje dovolenka? Dakujem

scacchi
autor
4. júl 2021

@gaura chod do aplikacie- vlavo hore su tri vodorovne pasiky - klikni na to - a tam to je 🙂

stary_ujco
4. júl 2021

@totatimeka keďže s tym aktivne dlhodobo robis. Vieš odhadnúť, kolko casu mesacne tomu venujes? Ak ročne vyjde odmena za prácu na 30 eur, mesacne mi to dáva zarobok 2.50 eur. Tak chcem mať aspoň cca odhad, ci je to robota na 15 minut do mesiaca alebo sa tým odbiju 2 hodiny. Diky

gaura
4. júl 2021

@scacchi dakujem krasne

totatimeka
4. júl 2021

@stary_ujco no ja to moc neviem odhadnúť ale ako som písala vyššie skenujem väčšinou také bežné denné nákupy nie veľké takže do 10 minút za týždeň a teraz je cca polka roka a mám nejakých 900 bodov čo už je napríklad 40€ poukážka do Martinusu.