Ahojte 🙂 pracujete tu niektoré ako freelancerky? Mala by som pár otázok. Ďakujem.
@wagea neviem, pretože som na túto tému našla iba minimum diskusií 🙂
Nepracujem ako freelancer ale mame x fleelancerov na nasich projektoch. Co ta zaujima
@petamich neviem, či sa vybrať cestou freelancera. Či je ťažké nájsť si zákazníkov a pod. Ovládam správu sociálnych sietí, PPC reklamy, prácu vo WordPresse, Figmu, Canvu, viem vytvoriť komplet firemnú webstránku, eshop (absolvovala som kurzy). Čo sa týka jazykov, tak ovládam zatiaľ angličtinu aj nemčinu na B2, ale aj v tomto sa chcem zlepšovať. Celkovo online marketing ma veľmi baví, len asi potrebujem podstrčiť trošku a nebáť sa pracovať sama na seba 🙂
ja robim uz takmer 10 rokov aj ako freelancer.. no v prvom rade si myslim, ze je dolezite mat klientov aj bez zivnosti, napriklad na dohodu alebo len cez nejake portaly ako jaspravim, aby si zistila, ci bude o tvoje sluzby zaujem a ci by ta to uzivilo.. dalsia moznost je najst konkretnu pracovnu ponuku, kde hladaju na zivnost, reagovat na nu, napisat, ze zatial ju nemas zalozenu, ale nie je s tym problem a ak ta vezmu, tak si ju zalozis.. ale zbytocne si budes zakladat zivnost, ak nemas robotu
@radkaradix ďakujem za super tipy!
uplne suhlasim s @radkaradix ono skor sa to deje presne ako pise radkaradix, zisti, ci je o tvoje sluzby zaujem a pripadne potom si zaloz zivnost/sro, ano da sa tym urcite uzivit aj klienti su (ja pracujem v IT firme a nemame nudzu o projekty pre freelancerov ale nehladaju si ich sami, hladame ich my a ludia len prechadzaju z projektu na projekt v tomto to maju jednoduchsie), v oblasti tvorby stranok, kontentu a pod. je v sucasnosti asi aj relativne velka konkurencia ale napriek tomu vidim, ze dopyt stale je, cize aj by sa tym malo dat uzivit 🙂
Tak byť ako freelance určite môžeš, to nie je vôbec zlé, akurát obor online marketingu je týmto trochu presýtený a dosť do kšeftov vidle hádže AI. Tiež by som ti poradila zistiť ako na tom si, prípadne osloviť špecializované agentúry a tam sa ako freelancer zaháčkovať.
Ďakujem baby. Ste úžasné! ❤️
Určite je tu veľa takýchto žien. Čo tak sa rovno pýtať?