Kočky prosím vás, mám ponuku práce z firmy CLIFTSONS LIMITED. Máte s ňou niekto nejaké skúsenosti? Veľmi nerada by som sa dať napáliť. Mám doma autistického chlapčeka a chcela by som si privyrobiť, no bojím sa, že to bude nejaký odžub.
Ďakujem moc za akúkoľvek pomoc.
Mali normálny inzerát. Práca cez telefón. Predaj po telefóne. No nemám z toho dobrý pocit. Ide mi o to, či má niekto reálnu skúsenosť.
@nikuskapolacek pošli link na ten inzerát. Aj odrbávači mávajú normálne inzeráty.
@nikuskapolacek už som to našla. Máš živnosť? Pretože to nie je pracovný pomer, ale freelancer. Čiže žiadna pracovná zmluva, budeš mať zmluvu ako SZČO. Zarobíš toľko, koľko predáš. Musíš si platiť odvody z toho samozrejme. Proste všetky povinnosti, ktoré majú živnostníci respektíve SZČO.
mám živnosť. no tvrdili, že odvody neplatím.
@nikuskapolacek bože, samozrejme že ti povedia čokoľvek, čo chceš počuť. Vedia, ako človeka oblbnúť. Z každého eura, ktoré zarobíš, musíš zaplatiť odvody do Zdravotnej poisťovne, aj keď si napríklad na rodičovskej. Potom podať daňové. Pozri, nikto rozumný toto robiť na živnosť nepôjde. Ty sama sa musíš rozhodnúť, či chceš stráviť na mobile kopec času a či si dostatočne dobrý obchodník, aby si toho cez mobil veľa predala.
@nikuskapolacek mas pokrocilu uroven v cestine? (Realne v praxi, nie "ved cestinu vieme vsetci") 😀
ten inzerát mali priamo pre slovákov. Teraz hľadajú čechov
Ked mas na to povahu, tak skus...len bud pripravena, ze vacsina ludi ta posle kade lahsie, lebo nechcu nic kupovat po telefone
@nikuskapolacek čo chceš počuť? Ja som sa vyjadrila dosť jednoznačne. Ale ak máš argumenty prečo to zobrať, lebo veď oni povedali, tak to zober. Presne takých naivných ako ty potrebujú. Ktorí im na živnosť budú predávať čo nikto nechce. Držím palce.
" ale zárábate všetko v čistom"
dobrí ojebávači,dane a odvody budú platiť za teba? Ja by som sa ich to opýtala😀
A čo konkrétne ti ponúkajú? Investovanie? Ak v tom nie si zbehlá, tak prečo by si to robila? Samozrejme, že sa potom nachytáš a budeš škodná. Alebo ti ponúkajú prácu, pričom ty musíš najprv niečo zaplatiť? Prečo by si to robila? Samozrejme, že takéto veci sú klamstvo.
Ak chceš prácu, hľadaj si normálnu prácu. Od spoločnosti, ktorú nájdeš normálne na internete, ktorá normálne verejne komunikuje.