Firemný večierok sám alebo s partnerkou

23. nov 2023

Čo by ste urobili, ak by vám partner povedal, že vás nevezme na firemný večierok, kam si môžu vziať partnerky, pretože ste veľmi komunikatívna a dominantná a znižujete tak autoritu daného muža?

solange7
23. nov 2023

Ze je to mamlas. Kazdopadne ja by som sa na nejaky firemny vecierok zrovna netlacila. Viem si predstavit aj ine akcie na zabavu v pare.

barbora0308
23. nov 2023

Takeho muza by som nemala za partnera... 😬

stanulienkat
23. nov 2023

Proste by som tam nešla. Nechala by som muža dýchať, aby sa zabavil v spoločnosti svojich kolegov sám. Nepotrebuje tam mať ešte stíhačku. Možno ti to len diplomaticky naznačil, nevieme ako je to v skutočnosti. Možno si také malé tornádo.😁
Bez urážky.

tiezjedna
23. nov 2023

že to frustrát jak hovado😂 alebo má vo výhliadke nejakú poddajnú kolegyňu a křoví je to posledné, čo potrebuje😉

lindous
23. nov 2023

Asi by som sa spýtala prečo je teda so mnou, keď ma má problém zobrať do spoločnosti, lebo aj toto patrí k tomu a nešlo by mi vôbec o večierok, ani že by sa mal zúčastniť nejakej akcie bezo mňa, to bežne robíme, ale o to ako to odôvodnil… ale možno sa stačí sa o tom viac porozprávať, nech uvedie konkrétne príklady, možno pochopíš, že niečo na tom je (my nevieme, keďže ta nepoznáme)…v iných situáciách ma takýto problém? Nejaké oslavy, posedenia s kamošmi atd? Lebo ak inak pohoda a teraz vyrúkoval s týmto, tak by mi asi napadlo, že to je hlúpa prvoplánová výhovorka a ktovie čo v robote o mne hovorí alebo kolegynku tam ma 😅

judit47
23. nov 2023

Viem si predstavit mat za partnera nejaku ,,ukecanu klepnu,,ktoru sice lubim ale v spolocnosti ma nepusti k slovu vsetko komentuje ku vsetkemu ma co…co mi nevadi ale ked sa chcem bavit s kolegami by som si to neuzil,brala by som to ok-ved naco tam chces ist nemas svojich kolegov a kamosov ?

tiezjedna
23. nov 2023

@judit47 ak tam bude mať väčšina kolegov partnerky/partnerov, tak sa dá predpokladať, že sa budú baviť inak než bez nich. On predsa nemal byť jediný s partnerkou.

simca06022011
23. nov 2023

ze by to bolo posledne co by mi tento partner povedal. Uz by nim nebol. Ak na mna nema teraz, casom to bude este horsie... bude ta doma zatvarat? nebuete nikam spolu chodit? bude ta skryvat? ci ta zacne postupne urazat, zhadzovat, aby si bola menej komunikativna, menej atraktivna a jeho menej zatienovala?
Popravde, nevytocilo by ma to,ze tam nemam ist, ale ten dovod. Ja by som bola rade ze nemusim ist.

terezka1947
23. nov 2023

No....keď ti to takto prezentoval,tak....asi to vo vašom vzťahu úplne ok nie je.
Buď sa cíti pri tebe menejcenny,čo je vzťahový problém-ale jeho.
Alebo sa jednoducho útlm troška a nemaj nutkabubpotrebu mať vždy posledné slovo -ci je zase tvoj problém.
Ani jedno,ani druhé nie je pre vzťah ok.

monikkatt
23. nov 2023

Asi by som sa nad sebou zamyslela ci som ozaj taka ze "vsade ma je vela"
Alebo by som si nasla priatela ktory s tym nema problem
A mozno len chce vypnut s kolegami a nepotrebuje tam zenu

judit47
23. nov 2023

@tiezjedna pise ze si mozu vziat partnerov nie ze si beru. Mavame tiez vecierok vianocny a ani by ma nenapadlo tam brat partnera-je to ako teambuilding zabavit sa, na take vecierky to ja vnimam beru partnerku len podpapucnici/alebo zeny ziarlivky a naopak zeny beru partnerov ziarlivcov/alebo introvertky ktore by sa s nikym nebavili…

petamich
23. nov 2023

tak bud mas sebareflexiu a vies, ze to tak je a tym padom to tak trochu musis chapat a pripadne s tym pracovat (lebo teda nemusi to byt pre neho okej a asi nechce, aby ho vnimali ako submisivneho podpapucnika) alebo to tak nie je, manzel sa ta dotkol a tiez to treba riesit 🤷‍♀️

kazdopadne ak by mi manzel povedal, ze ma nechce zobrat, lebo ano ja som ukecana a je ma vsade plno, tak by som to chapala a zamrzelo by ma to ludsky, ze som to dopracovala az tam, ze manzel sa citi akoby v uzadi alebo utlacany alebo co (kazdopadne my sme kolegovia a na vianocnom vecierku sme vascinou kazdy inde a prideme sa raz za cas "skontrolovat" 🙂)

minenkak
23. nov 2023

Že je to pako,bez sebavedomia

stanulienkat
23. nov 2023

@simca06022011 myslím, ze z tvojej strany by to bola dosť prehnaná reakcia. Prečítaj si ešte raz jeho slová. V preklade to znamená, že jej je všade veľa a nezavrie sa jej huba a možno mu už v minulosti vyrobila nejaký trapas a chce sa toho vyvarovať. Nič iné by som za tým nehľadala proste niektorých ľudí keď jej ich vsade strašne veľa- lezú na nervy.
Autorka: neber to osobne, neviem či je to tvoj prípad, len ja som si to takto vyložila.

autor
23. nov 2023

Problémy vo vzťahu nemáme.

V tejto otázke Vadí mu, že som komunikativnejsia než on. Keď niekto začne debatu, pripojím sa bez problémov. On je často ticho a že sa potom cíti ako keby som ho zhadzovala pred okolim. Ten problém vidí od osláv v rodine. Povedal mi o tom až teraz náhodne.
Doteraz som si to neuvedomovala. Asi na tom bude niečo pravdy. Nemám problém sa porozprávať s hocikým o takmer hocičom.

autor
23. nov 2023

Len mi je to ľúto. Lebo ak ostatní berú partnerky. Nie síce všetci ale aj tak. Tak som čakala že pôjdem aj ja a spoznám jeho kolegov a kolegyne. No nič. Budem sa s tým musieť nejako zmieriť.

terezka1947
23. nov 2023

Tak máte problém.....len ty si ho zbadala až teraz.

rude_baby
23. nov 2023

Ja som asi ako ty 🙈 tiež sa dám s hocikým do reči, zapojím sa do debaty a potom ma hľadá kde som... A ten môj navyše ani netancuje 😂 neber si to k srdcu a pust ho tam samého...

jaass
23. nov 2023

Čo by som urobila? Rozišla by som sa s ním 🤣 nabuduce ti čo povie? Že kam nemáš ísť?

avonladyba
23. nov 2023

Mne to príde, že Ťa má ako kamošku, s ktorou trávi čas, ale ako partnerku Ťa neberie, keď mu vadíš pred ostatnými ľuďmi. Akoby nebol stotožnený s tým, že ty si jeho druhá polovica.

viestta
23. nov 2023

Firemny vecierok s partnermi je riadna hovadina. No a k tomu konkretnemu? Jasne ti oznamil, ze si vo vztahu dominantna a naznacil, ze mu to uz zacina vadit. Najvyssi cas zamysliet sa nad sebou

juliacenc
23. nov 2023

Ze je trapny… tak by som mu povedala, dobre tak ja idem s kamoskami do baru

autor
23. nov 2023

@jaass rozchod nie. Sme spolu roky. Iné problémy nemáme a máme deti.

lindous
23. nov 2023

Ak je to teda o tom, že ty si extovertnejšia a on introvertnejší a jemu to vadí, príde mi to ako problém jeho sebavedomia a poprosila by som ho, aby nad tým do budúcna porozmýšľal a popracoval na tom, aby si sa nemusela na rodinnej oslave pomaly báť niečo povedať, lebo ako on chudáčik bude vyzerať 😅

dadis
23. nov 2023

@viestta Jedna zeocelena osoba by namietala, ze s partnermi bude vecierok bezpecnejsi 🤣🤣

viestta
23. nov 2023

@dadis a vies, ze aj mne hned ta zelezna lady napadla ked som to citala 😅

tiezjedna
23. nov 2023

@judit47 teambuilding je niečo úplne iné ako vianočný večierok. Ak to bolo zo strany šéfa povedané len pro forma, nemusel to pred ňou predsa vôbec zmieňovať a mal by pokoj. Tak buď ešte väčší huj než sa vyprezentoval, alebo jej len chcel niečo vytknúť a našiel v tom príležitosť. Frustrát tak ako tak.

anonymanonym
23. nov 2023

Vadilo by mi to riadne. Nie fakt, ze na ten vecierok nejdem (tiez som s muzom nechodila, kedze mavali vecierok, kde partnerov nebravali, pohoda, ja som si vzdy s radostou uzila prazdny byt 😁) ale dovod, ktory uviedol.

muchotrafka298
23. nov 2023

U nas napriklad je firemny vecierok aj teambuildingy iba pre zamestnancov, nie su tam pozyvani partneri alebo deti. Za mna je to takto aj lepsie, hlavne ked partner nepozna kolegov a nemal by sa s kym bavit. Ja napriklad poznam aj manzelov/partnerov alebo manzelky/partnerky kolegov. Ale nie u vsetkych kolegov je to tak.

romi2706
23. nov 2023

Alebo si už brúsi zúbky na nejakú kolegynku 😁