Baby. Vadilo by vam keby ma ist muz na firemny vecierok? Neni z tych co by randili s niekym alebo by spravil nieco zle. Ale obzera si sem tam zeny (co robi kazdy jeden muz).
Ved si si sama odpovedala hihi 😁 pokial to tebe nevadi 🤷🏻♀️ mne to nevadi. Podla mna nepotrebujes firemny vecierok ked chces vystrojit somarinu ☺️ a ked ho poznas tak preco nie? ☺️
Nevadilo, nejako ani nerozumiem, preco by mi to malo vadit. Ja chodim tiez a neviem si predstavit, ze by to manzelovi vadilo. Keby Ta chcel podviest, nepotrebuje ist na vecierok😉
nie nevadilo..ak sa obzera za zenami tak ich vidi cestou do prace,na nakup v tv z okna etc... mala by si skor nieco robit so sebou
Ja som žena a napríklad zajtra máme. Sme velka firma, bude nás tam vyše 100 ľudí
Manžel má budúci týždeň tiež takýto veľky
Preco by mi to malo vadit?
Myslíš, že tam za stolom pred očami celej firmy niekoho pretiahne? Na to nepotrebuje večierok.
tak prave siel manzel na firemnu kapustnicu 🙂 idem ho rychlo skontrolovat, ci nahodou popri tej kapustnici nerobi nejaku neplechu 😂
Pozri, pokiaľ Ťa bude chcieť podviesť, podvedie Ťa aj so susedou vo výťahu ... nebuď stíhačka, nechal ho voľné dýchať ... aj môj muž chodí (dokonca aj víkendové firemné akcie majú), aj ja chodím, ale žeby ma napadlo niekedy toto riešiť ... vzťah je o dôvere.
A co by si povedala,keby isiel na vikend na teambuilding tak ako chodime my. Nie som nikoho majetok,viem sa spravat,mam oci,pozriem sa,porozpravam sa s ludmi,ale tam to konci. Dopraj mu uvolnenu atmosferu s kolegovcami a ver mu. Podviest ta moze kdekolvek
Ked sa pytas mna, mne toto nevadi. Firemny vecierok absolvujeme kazdy sam v svojej firme a nepytame si !priepustku" od toho druheho, len sa dohodneme ako zabezpecime dietko.
Ale ked to vadi tebe, tak si to vykomunikouj s chlapom, my to za vas dvoch tak ci tak nevyriesime, je to vasa kapusta
Prečo ziarlis?
Nevadilo, chodí každý rok.
Neviem si predstavit, aka by som musela byt sibnuta ziarlivka, aby som zakazala ist muzovi na firemny vecierok...
Autorka spytam sa ta inac: Tie kolegyne co s nimi bude na vianocnom vecierku stretava kazdy den v robote, aj tam ich moze "obzerat". Nemala by si mu zakazat chodit aj do roboty? Aj do obchodu a vobec vychadzat z domu by nemal, lebo vsade striehne prilezitost na obzeranie
Pories si sebavedomie. Takato ziarlivost je naozaj trqpna.
A že chodí do práce, ti nevadí?
Práve na ňom je...
Môj muž si ženy neobzerá a na firemný večierok chodí ...
Vadilo ale ignorujem tento pocit. ;D Chodieva na spolocne akcie z prace.
My nechodíme ani jeden je to pre nas zbytočne stratený cas
Môj mi pred chvíľou oznámil ze sa po práci zastaví na chvíľu, ci mi to nevadí. Ci ho zajtra poobede nepotrebujem. A keďže rnao idem s dcérou k zubárovi, s mačkou o 14. 00 k zubárovi tak ho nepotrebujem.... A keďže v sobotu ide zas do prace tak sa dlho nedrží
Nie, nevadilo. By ma skúsil muž nepustiť na firemný večierok, ktorý je 1x ročne, to by bol iný harmatanec u nás 😄. Tebe to príde ok nepustiť manžela raz za rok na firemný večierok???
Ja to nijak extra neprežívam je mi to viac menej jedno, môj ide aj tento rok (dokonca po večierku idú ešte do baru).
Poznám ho a viem že sa apsolútne ničoho nemusím báť, iný dôvod prečo ho "nepustiť" nevidím 😂.
on je nesvojprávny alebo ho považuješ za svoj majetok, že mu chceš niečo dovoľovať/zakazovať?
prepáč, ale čo má vziať na firemný večierok svoju ženu? od toho je to FIREMNÝ večierok že sú tam ľudia z danej firmy a bavia sa....baviť sa neznamená spať s niekým a ani robiť niečo zlé.....ak sa niekto chce cítiť dobre v práci k tomu jednoducho patrí mať dobré vzťahy s kolegami, teda to znamená aj s nimi občas stráviť nejaký čas aj mimo prácu a zabaviť sa...
Predstav si, ze ten moj si neobzera. Pozrie, ale neocumuje. Takze nehadz tu do vreca vsetkych muzov. A takeho obzeraca ako ty, som mala a oni mali firemne akcie vo welnese apod. Vzdy dosiel na mol. Potom ked ma podvadzal a klamal, ze ma kamaratku, tak som mu uz neverila, ze maju len firemnu akciu. A bol to iny obzerac. Obzeranie inych zien je red flag. A moze mat aj penis zo zlata aj neviemco. A asi mas aj ty tusaka ked zakladas tuto temu, a budu ti tu pisat ze firemna akcia je v pohode. Nie je. Na kazdej boli muzi spiti na mol a obtazovali mna a aj kolegyne. Najvacsi sefkovia a manazerkovia boli najvacsie prasata a obchytkavaci. Takze mam to zazite aj z tej druhej strany. Preto som proti tejto zvratenej firemnej kulture, kde dominuje chlast a vyobliekane zenske sa tam predhanaju, ktora donesie vacsi vystrih a kratsiu suknu. Ja toto nepodporujem, ale tak nech si kazdy robi ako chce a ako uzna za vhodne.
Po pár rokoch Ta to prejde.Moj je na večierku a ja sa teším, že mi nikto neprepina televizor a nevyjeda oriešky🤪popracuj na sebavedomi a žiarlivosti.
Prečo by mi to malo vadiť? Však chodí s tými ľudmi do práce… Ja tiež pôjdem na firemný večierok, kde nás bude hádam cez tisíc (veľký korporat). Manžel firemný večierok nemá (malá firma), ale často je pozvaný na firemné akcie obchodných partnerov. Nevidím v tom problém, vie (ako aj ja to viem), pri kom je jeho miesto. A ak to nevie, tak na to nepotrebuje vianočný, či iný večierok.
🤦♀️