Finančný poradca - Tatrabanka. Máte skúsenosti?

lukasluky
5. máj 2013

Zdravim,
chcel by som Vas poprosit o radu, kto mate skusenosti s Tatra bankou, najlepsie ak viete z Povazskej Bystrice. Co vsetko obnasa tato praca a kolko mozem asi ocakavat fix v hrubom na tejto pozicii? Je mozne v banke po case postupit ked mam len maturitu? Moj anglicky plynuly jazyk myslite, ze tam mozem na nieco vyuzit? Viem, ze platy by sa asi nemali tu pisat, tak Vas chcem poprosit tuto info kludne do sukromnej spravy, ak by ste boli taki dobri.
Dakujem, pekny den vsem

kostinko
19. júl 2017

Som len zákazník ale skúsenosti dobré nemám. Cestovné poistenie tatra banky Vám má pokryť aj batožinu ale ak sa Vám v nej náhodou poškodí laptop a chcete si uplatniť náhradu škody odbijú Vás. Keď Vám predávajú poistku nasľubujú hory doly ale keď treba riešiť odbijú Vás ako malého chlapca.
Nehovorím o nezmyselných poplatkoch a tom že klamú že Vám niečo vybavia aj cez infolinku len aby ste im dali súhlas na nahratie vzorky Vášho hlasu. Keď už tá pani z telefónu ale má nahraté čo potrebuje a pravdepodobne istú províziu. Ochota sa stráca a dozvie sa práve že ona to cez telefón nemôže a že musíte ísť na pobočku. Nikdy Viac v TatraBanke nič. Ďakujem

alias313
19. júl 2017

@kostinko cestovne poistenie tatra banky?Pokial viem tb spolupracuje s poistovnou Uniqa...Treba si riadne precitat poistne podmienky,nakolko my toto poistenie mame a sme s nim spokojni.Za cenu 30 eur sme poisteni manzel,ja a dve deti.Minuly rok sme mali poistnu udalost,nahlasili sme z dovolenky do uniq a ked sme prisli boli sme tam osobne.Vsetko bolo vybavene k nasej spokojnosti,takze moja skusenost je dobra.Vzorka hlasu sa vyuziva na to,aby ste nemusel zo sebou napr.do zahranicia nosit citacku,overia si vas podla hlasu a ano ma to aj svoje vyhody,pokial nieco napr.v zahranici potrebujete surne vybavit.