Finančná prémia zamestnancom počas materskej

salome123
17. máj 2013

baby, moj zamestnavatel dava jednorazovu financnu premiu zamestnancom, ktori su u neho zamestnani 5r, 10r atd. ako to je v mojom pripade. odrobila som si pri nom 2r a odvtedy sa "valam doma na MD/RD/MD", myslite, ze ked uplynie tych 5r tak mi nieco z prace poslu? alebo az potom ked znovu nastupim a odrobim si este 3 roky? mate niekto skusenost? dakujem.

baryana
17. máj 2013

ja skusenost mam. za prvych 10 odrobenych som dostala, hura. za 15 nie, lebo som tri mesiace pred vyrocim odisla na MD, a buduci rok zase nedostanem za 20 rokov , lebo som zase na MD. no smola, ale aspon za tych 15 som mohla dostat.

fanta
17. máj 2013

u nás dával zamestnávateľ jednorázovú odmenu všetkým, kto odpracoval 10 rokov, rátala sa do toho aj materská. Takže si myslím, že je to skôr na jeho dobrej vôly, ako sa rozhodne. Pokiaľ nemáte ale podpísanú nejakú kolektívnu zmluvu, kde sú presne určené podmienky.

simca06022011
17. máj 2013

@salome123 skor si myslim ze nie, u nas by si urcite nedostala... ale tak je to na nich 🙂

jajamalka
17. máj 2013

aj ja si myslím, že asi skôr nie 😒

andreah25
17. máj 2013

@salome123 s tým vôbec nepočítaj...

mima4
17. máj 2013

@salome123
myslim ze neposlu... nepracujes teraz pre nich..a robila si u nich velmi kratko..

amouramour
20. máj 2013

neposlu...aj my to mame ale je uvedene, ze nezaratava sa MD a RD to by bolo troska aj divne, ze napr.clovek rok odrobi a potom je 6 rokov doma...akoze za co???🙂

ianitka
20. máj 2013

Zalezi od konkretnych podmienok u zamestnavatela....
u nas sa materska zaratava napriklad, rodicovska uz nie...
Minuly rok ma pred Vianocami potesili napriklad 😀 😀 😀