Pekny den chcem sa dozvediet o faurecii , mam ist na pohovor . Pište ako tam je ako to je platovo , atd dakujem.
@bronicka10 ach jaj, jedna známa tam robí, resp. drie ako kôň na smeny... plat neviem... 😖
@bronicka10 v prvom rade musis vediet, co im ty ponuknes, akym prinosom pre nich budes, aka si odbornicka...a az po case mozes chciet slusnejsi plat a viac sa o to zaujimat.
Ale ved som napisala , že chcem sa dozvediet o faurecii , myslim o firme a prepačte , že som to yle napisala samozrejme plat viem približne aky je .
nech sa paci. tu mate informacie o spolocnosti, co robia, cim sa zaoberaju.
http://www.faurecia.com/en
tam sa dozviete urcite viac, ako sposobom "jedna tetka povedala na mk"
Operator vo Faurecii ma nastupny plat 465€ (hruba mzda). Je tam vysoka fluktuacia zametnancov (operatorov). Ak si niekto chce dobrovolne nicit zdravie, ci uz psychicke, alebo fyzicke, mal by sa tam urcite zamestnat. Pracuje sa na zmeny. Pohlad na ludi pracujucich na linkach je velmi smutny. Vyzeraju ako roboti, bez emocii. Napada ma este jeden vyraz - novodobi otroci.
Plat na to, ze tam vezmu takmer hocikoho je dobry - viac ako minimalka, ale na druhej strane trpis zdrav. problemom mesiac co mesiac... Mne sa tam pacilo, este k tomu ak sa dostanes do dobreho tymu, praca nebola tazka, staci sa to raz naucit... ale mne tam napr odisla pecen a to som tam vobec nebola dlho...
@aamelkaaa Ztukovatenie pecene.... Ako urcite som tam uz mala nejaky "nabeh" kvoli nadvahe, ale dovtedy som s tym nemala ziaden problem. A vo faurecii som sice nerobila priamo ja s chemikaliamy, ale predsalen je to jedna velka hala a skoncila som na pn, behacky po doktoroch...nikto nechapal, ze z coho to mam v takom stadiu ako to bolo az kym nevysvitlo, ze robim v autopriemysle... doktorka mi odporucala zmenit zamestnanie, lebo by sa to len zhorsovalo...
@aamelkaaa nebola som ani v strese a predtym aj potom som bola uz v omnoho vacsom strese a nikdy som s tym nemala problemy a stravu som tiez prave tu na SK mala pravidelnu, kedze sa robilo na smeny. Ale teda aj tak mi je to jedno, nerobim tam a odkedy som odisla a preliecila to, taketo problemy nemam. Nehovorim, ze kazdy kto tam robi, ma problem s pecenou, ale ja z viacerych dovodov viem, ze moj problem pochadzal odtial...🙂
Ja som tam makala,zničila som si zdravie a keď som po rokoch neprešla preventivkou,surovo má z minúty na minútu prepustili...a nebola som prvá!!! Teraz tam berú maďarov a občanov tmavsej pleti,čo ani nevedia poriadne po slovensky..
Do faurecie nikdy zla skúsenosť tvrdia ze zdravie zamestnancov je na prvom rade ale keď vám zostane zle a poviete to majstrovi a ten vás pustí domov tak hned na druhý deň mate výpoveď.
@bronicka10 snad si nemyslis, ze ked v kazdej firme je zakana hovorit o plate, tak sem ti to niekto len tak napise...Ja ked idem niekam na pohovor, tak sadnem za net a zistujem info o firme - t.j. cim sa zaobera, nie ako je tam a aky je plat.. to su druhorade veci.. Bud viem kam sa hlasim a co od toho ocakavam (pracovna napln), alebo iba zistujem ci je tam dobre, alebo nie?