Ahoj žienky, chcem len vás názor. Mám možnosť doma farebnej tlače a laminatovat do folii rôzne materiály .... Väčšinou zháňam na Pinterest obrázky verejne dostupné... V poslednej dobe sa však ozývajú osoby , že ako môžem na tomto zarábať... Čo si myslíte vy???..... Ide o čas ktorý stravim hľadaním upravovanim a material za ktorý zaplatia.. je na tom niečo zlé???
@veronikaszabova asi budem za blbu, ale naco su komu zalaminovane obrazky? 😳
@0silvia0 to su take aktivity - prirad farbu, cislo. Kalendar, ...
@veronikaszabova aha, diky❤️
Osobne nechápem čo predávaš... Farebné obrázky ? Ešte som sa asi s niečím takým nestretla lebo neviem čo si mám predstaviť
Podľa mňa to je skôr "problém" toho, čo je za to ochotný zaplatiť, keď si to nevie spraviť sám..😀
Zlé na tom nie je nič, ale že by to bolo niečo svetoborné...
Aha už vidím odpoveď... Ale aj tak nechápem .. :D
@majulka2612 ja na tom nic zle nevidim. Osobne nemam cas venovat sa tvorbe takychto veci, takze bez problemov by som si to kupila od mamicky kt si chce privyrobit 🤷🏼♀️
@0silvia0 ako učiteľka považujem laminovačku za dar z neba :D no a vie to ušetriť peniaze , resp dá sa poradiť aj v horších podmienkach 🙂
Nie je, každý zarába ako vie
@majulka2612 ak budú ľudia, ktorí budú mať záujem to kupovať, tak na tom nič zlé nie je. A tí čo ti to zazlievajú asi závidia, že na to neprišli sami 😄
A hrozne nenápadne to ponúkaš aj tu však.
@damtiporiti neponukam naozaj ma len zaujima nazor...
@kristiii vdaka
@danielahamar
@emiliamilka abecedu ciselny rad farebne na nástenku napriklad pre učiteľky alebo mamicky ... Nic svetoborné
@majulka2612 aha ..už chápem.. tak to je v pohode.. ak je to za normálnu cenu tak ok... niekto nemá také možnosti ...
@majulka2612 my máme doma tlačiareň aj laminovacku ale s niečím takým by som sa nes*ala, za pár eur to radšej kúpim .. náhodou opakovane použiteľné omaľovánky nerobíš ? :D najlepšie aj s fixami
@emiliamilka nie niee az taka makacka nie som 😂😂😀 vdaka za nazor 😉
@majulka2612 tiez som osobne nepochopila tieto "predaje" - kazda si to moze sama stiahnut, vytlacit a zalaminovat.
Plny FB je toho