Myslíte ženy že existuje práca z domu ale nie predaj výrobkov? 😒😀
Samozrejme, ale potrebuješ nejaké vzdelanie, prax, zručnosti, schopnosti…
@martinkatinka prekladatelstvo by ma aj bavilo. Len tam treba tuším VŠ alebo kurz :/
@anonym tak co teda vies robit?
Ci existuje? Akože, už si počula pojem Homeoffice?
Je veľmi veľa práce, ktorú možno robiť z domu. Fakt veľa. Len musíš mať na to kvalifikáciu a reálne zručnosti. A keďže nepíšeš, aké sú tie tvoje, tak ťažko radiť.
@janai1 HO samozrejme chápem. Veď odkedy je korona je veľa ľudí na HO 😀 len čo sledujem aj tu ženy tak väčšina pracuje v kancli atď 🙂
@martinkatinka momentálne pracujem manuálne. U mňa je problém, že mňa robota v kancli by nebavila. Skôr ma baví manuálne pracovať ale napr v oblasti HandMade nájsť nejakú "dieru" na trhu je nereálne veľmi podľa mňa 😀
Ano existuje, doucovanie, opatrovanie deti v mieste tvojho bydliska, prekladatelstvo, teoreticky aj uctovnictvo, IT, spisovatelia tiez pisu literaturu zvacsa z domu, blogery, cukrari, vyrobcovia handmade veciciek, niektore pozicie z marketingu... Je toho vela
@mamina0078 opatrovanie detí? Mám deti rada ale tam treba kurz a v dnešnej dobe veľmi dávať cudziemu dieťa asi nechcu ľudia
Zase táto otázka 🤦🏾♀️🤦🏾♀️🤦🏾♀️
@damiana1992 treba čítať poriadne. Ja nemám záujem o predaj, poznám jednu babu a to nič na jej profile len to isté dookola, že ako sa dá schudnúť pitím čajíka 😀
@anonym ved odpoved si dostala... Existuje praca z domu. Ci chces konkretne ponuky alebo rady, co mas konkretne zacat robit? Pretoze teda skoro nic o tom, ze co vies, si nenapisala.... Cize nic si neponukla, ze co vies a aku mas prax ....
Máš záujem o prácu na doma, hovorím ze znova pretože je tu taka téma každý týždeň, takže stačí pozrieť do archívu a nájdeš všeličo a nie len na MK, ak nie predaj tak už len papierovacky, nejaké preklady... A pod. Pripadne výroba a Následny predaj niečoho svojho...
@martinkatinka prax s ničím nemám. Ono ja mám pocit že nič neviem. Každý niečo robí a ja akosi stagnujem. Vieš, vidím v telke niečo napr teraz čo hľadajú zvieratá po Silvestri nejako by som im pomohla aby zvieratá po Silvestri nemuseli hľadať, ale neviem čo. Rada by som robila asi zo všetkého niečo a reálne nič neviem
No ked realne nic nevies, tak ti neostava nic ine, len robit to, co doteraz.
@amelie2017 akože mám strednú mali sme účtovníctvo a tak. Mňa baví prekladať ale nemám kurz a tuším aj VŠ na to treba
Ja som si našla prácu na infolinke banky,a môžem robiť aj z domu 😊😊 pred tým som mala len úplne minimálne až okrajové skúsenosti s bankovými produktami,ale zaskolili má a fungujem normálne,nakoľko táto práca ma baví a presne takúto prácu som zháňala 🤣☺️🤗
Keď nič nevieš, doplň si vzdelanie. Z domu môžeš napríklad študovať 🙂
ja pracujem z domu. a som velmi vdacna za tuto prilezitost ❤️ Mam 2 děti, vsetko pri nich stíhám. Mam vela volného casu aj pre seba a co potrebujem . Dokazem pomoct ostatním zarabat a este si aj zarobim każdy den. ❤️
Takže podľa mňa sa dá nájsť aj normálna práca na doma bez nejakých špeciálnych zručnosti/skúsenosti...ja mám vyštudovanú umeleckú školu s maturitou,odbor grafika😅 a robím pre banku 🤣🤣 pred tým som robila na poste a potom v automobilke,takže aspoň som mala nejaké špeciálne zručnosti u mňa nehrozí 🤗 a predsa motyka vystrelila 🤣 síce to trvalo pol roka kým som niečo našla,ale je 😅
@dollyzv aspoň niekto pochopil 😀 na infolinke banky? Zaujímavé 🙂 ono ak sa rátajú zručnosti napr že človek pracoval hoc aj v automobilke je fajn 😀 všade je však prax 🤦
@sandricka2011 predpokladám že niečo predavas, že? Ja na toto nemám otravovať ľudí 😀
nepredavam nic 🙂 Zarabam si sama pre seba. A ked som sa to naucila ja a dokazem si takto denne zarabat , rada o tom poviem aj dalsim. 🙂 Rozhodnutie uz je na kazdom .
Existuje ja uz rok a pol som home office pracujem ako spediterka cize doprava.aktualne takmer vsetci su aj prijmaju do pomeru HO
@sandricka2011 neber to ako navazanie sa, len ma to zaujíma. Keďže, všade len počúvam že aké je to a ono super a keď sa nad tým zamyslím, tak 🤔 je to len o predávani
@sofia1 všeobecné informácie,preverovanie transakcií,blokovanie platobných kariet,a asi ďalších 3000 veci 🤣🤣 vlastne keď je hocijaký problém(napr. Nefunguje internet banking,niekto si chce overiť či prešla platba,stratil kartu alebo len chce vedieť aké má otváracie hodiny konkrétna pobočka,alebo čo potrebuje k založeniu uctu volajú k nám ) ;)
Pre autorku: tak ono samozrejme človeka zaskolia,ale určite zručností mať musí,napr. My máme programov za 3x A4( a to nie je obrazne) ktoré používame pri práci kde všetko preverujeme,takže človek čo je schopný ledva otvoriť word alebo vôbec nieje "stavaný" na prácu s Pc by túto prácu samozrejme robiť nemohol..tak isto sa hodnotia aj komunikačné zručnosti(hoci až po zaškolení) ale treba ich dodržiavať..to je napr. Variabilná zložka mzdy..riešia sa aj maily,podávanie reklamácii píšu sa maily na konkrétne pobočky, takže základy gramatiky tiež musí človek ovládať..
@dollyzv vieš čo? Že to vyzerá celkom fajn 🙂 a jasné gramatika musí byť 😀
Ano, prekladatelstvo, IT, uctovnictvo, handmade ....