Existuje nejaká práca na doma?

anitaoblecko
22. feb 2013

kto vie o paci na doma popri MD? budem vdacna kazdemu

xenicka13
22. feb 2013

tuto vyplacaju uz pri 10 eurach http://www.azetmail.sk/signup.php?r=120343

stano4000
22. feb 2013

Nalepia sa tu na teba rozne MK uzivatelky ktore budu posielat linky (na rozne "zarabacie portaly") s ich identifikacnymi cislami, lebo ked sa zaregistrujes cez ich registracne cislo maju z teba proviziu. tento system zarabania cez internet vyuzivaju pyramidove struktury, na zaciatku mozno par drobnych dostanes a vyuzivaju tvoje kontaktny na to aby sa rozsirili, oni inkasuju peniaze za reklamu a nakoniec zostane iba horka chut v ustach a minuty cas, ktory si mohla stravit inac. ja odporucam kazdemu popri materskej robit nieco co vie urobit vlastnymi rukami pocas toho volneho casu co mu zostava popri starani sa o deti. nesed pri pocitaci a neklikaj na hlupe stranky, rob to pricom si oddychnes. na webe najdes kopec navodov ako sit, skraslovat, vyrabat, zbierat a zhodnocovat predmety. ponuknut ich mozes tu, na sashe, jaspravim, bazosi, facebooku atd. drzim palce.

sisaha
22. feb 2013

praca na doma? Umyť okná, povysávať, utrieť prach, umyť podlahy, wc, kúpeľnu, oprať zaclony, prezliecť postelne pradlo, vyprať, ožehliť, navariť......tych cinností by sa naslo..... 😉

baklik
22. feb 2013

na tych klikackach clovek nezarobi. jedine, co mi napada ako vhodna praca na doma, je napr. strazenie deti alebo doucovanie (ak je v niecom clovek dobry a vie to podat).

majulkab
22. feb 2013

anitaoblecko, skús pozrieť stránku www.workingpark.com, mna si tam práca našla, aj na HPP ale aj na VPP

anneta1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mixinka298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maruska24
26. feb 2013

tiež ma napadlo presne to čo sisahu, umyť okná, riad, navariť, upratať a pod.. Načo zakladáš ďalšiu takúto tému? Nie je ich tu dosť?
stano4000 to presne vystihol a hneď drb, a už tu máš aj ponuk na klikačky. Ja nechapem, ženske, sa uvedomte, niektoré nemáte hanby s tými klikačkami.