Zdravím, prosím Vás existuje tu nejaká aktívna skupina kde sa dajú do hľadať volne pracovne miesta? Nasla som len jednu aktívnu s 3clenmi. Ďakujem
Na tento účel slúži napr. profesia.sk
@kittykat22 áno, to je pravda. Ale buďme úprimní. Kto hľadá väčšinou prácu na MK? 4 z 5 sú to ženy, ktoré nemajú žiadnu zručnosť ale chcú prácu na doma. Alebo ktoré napíšu ponúknite hocijakú prácu, z čoho je opäť jasné že ide o osobu bez zručností, lebo tí čo niečo vedia, tak vedia aj to, že hocičo nemôžu ísť robiť.
@melanta áno viem všade som už zaregistrovaná ale skôr mi ide o to, žeby niekto vedel“ podpultovo“ ze niekto niekde odchádza alebo bude odchádzať kým sa to zverejní na stránkach. Lebo žiaľ dobrú dobrotu na ranné zmeny a aby to nebolo vo výrobe si človek len veľmi ťažko nájde inak ako po známosti.
A nie nechcem prácu z domu, chcem pracovať na ranné a nie vo výrobe a mam prax v predaji služieb a aj tovaru a mnohom inom... lenže v okolí Trenčína, Dubnice a Ilavy sú väčšinou v tejto oblasti 12tky. Mimochodom študujem na vysokej škole a hľadám si prácu v administratíve. Takže táto prognóza nebola úplne presná 🙂
@nelca0510 áno ďakujem už som na profesii, jooble, kariére... 👍🏻
@a_alexandra_a
@grlu prognózu ako si to nazvala som písala všeobecne, to nebolo ťažké pochopiť. Ja napríklad mám iba podpultové ponuky, ktoré nikdy nikde nepropagujem. A teda ani náhodou ich nebudem ponúkať na MK. Dokonca ma nezaujímajú ani životopisy zavesené na profesii. Pozerám keď tak na Linkedln-e.
tu je jedna
https://www.modrykonik.sk/group/6574/
dufam ze mas aj profil na linkedin......
Nie, neexistuje. Prečo by mala? Existujú stránky určené priamo na tento účel. Existuje Linkedln.