Existuje na Modrom koníku aktívna skupina, kde sa dajú hľadať voľné pozície?

grlu
25. máj 2023

Zdravím, prosím Vás existuje tu nejaká aktívna skupina kde sa dajú do hľadať volne pracovne miesta? Nasla som len jednu aktívnu s 3clenmi. Ďakujem

melanta
25. máj 2023

Nie, neexistuje. Prečo by mala? Existujú stránky určené priamo na tento účel. Existuje Linkedln.

a_alexandra_a
25. máj 2023

Na tento účel slúži napr. profesia.sk

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
25. máj 2023

@kittykat22 áno, to je pravda. Ale buďme úprimní. Kto hľadá väčšinou prácu na MK? 4 z 5 sú to ženy, ktoré nemajú žiadnu zručnosť ale chcú prácu na doma. Alebo ktoré napíšu ponúknite hocijakú prácu, z čoho je opäť jasné že ide o osobu bez zručností, lebo tí čo niečo vedia, tak vedia aj to, že hocičo nemôžu ísť robiť.

nelca0510
25. máj 2023

@grlu skús profesiu. Nič takéto som tu nepostrehla. Ak zalozis diskusiu,že hľadáš prácu na doma,tak len MLM predaj alebo niečo podobné.

evkamotka
25. máj 2023

@nelca0510 co je to mlm predaj? Casto sa to spomina

melanta
25. máj 2023

@evkamotka mlm čiže multilevel marketing čiže pyramída. To sú všetky tie kozmetiky, Herbalife a pod. Čiže zarábaš na tom, že máš pod sebou ľudí, čím viac, tým lepšie. A na tebe zase zarábajú všetci nad tebou.

nelca0510
25. máj 2023

@evkamotka klasika ako Avon,Oriflame...jednoducho taká pyramída,kde z tvojho predaja majú provízie aj všetci nad tebou. Najprv tá,čo registrovala teba,potom ťa ktorá registrovala ju az úplne hore...

bloger
25. máj 2023

@evkamotka multi level marketing

grlu
autor
25. máj 2023

@melanta áno viem všade som už zaregistrovaná ale skôr mi ide o to, žeby niekto vedel“ podpultovo“ ze niekto niekde odchádza alebo bude odchádzať kým sa to zverejní na stránkach. Lebo žiaľ dobrú dobrotu na ranné zmeny a aby to nebolo vo výrobe si človek len veľmi ťažko nájde inak ako po známosti.
A nie nechcem prácu z domu, chcem pracovať na ranné a nie vo výrobe a mam prax v predaji služieb a aj tovaru a mnohom inom... lenže v okolí Trenčína, Dubnice a Ilavy sú väčšinou v tejto oblasti 12tky. Mimochodom študujem na vysokej škole a hľadám si prácu v administratíve. Takže táto prognóza nebola úplne presná 🙂
@nelca0510 áno ďakujem už som na profesii, jooble, kariére... 👍🏻
@a_alexandra_a

buberova
25. máj 2023

@grlu neviem o žiadnej. Ale úprimne keby si bola seriózny zamestnávateľ, čo by ťa motivovalo uverejniť pracovnú ponuku na Modrom Koníku?

melanta
25. máj 2023

@grlu prognózu ako si to nazvala som písala všeobecne, to nebolo ťažké pochopiť. Ja napríklad mám iba podpultové ponuky, ktoré nikdy nikde nepropagujem. A teda ani náhodou ich nebudem ponúkať na MK. Dokonca ma nezaujímajú ani životopisy zavesené na profesii. Pozerám keď tak na Linkedln-e.

livi
25. máj 2023
lucik194
25. máj 2023

dufam ze mas aj profil na linkedin......

grlu
autor
25. máj 2023

@buberova dobre možno by bolo vhodnejšie napísať ze kde nájdem tipy na prácu, proste rady. Napíše napr. Janka ze robím tam som spokojná je to na ranné... Nemylslea som konkrétne ze zamestnávateľ dá ponuku na koníka. Mohla som to lepšie formulovať

grlu
autor
25. máj 2023

@livi áno videla som ďakujem
@lucik194 mam
@melanta v poriadku

buberova
25. máj 2023

@grlu rozumiem.. ale to možno skôr nájdeš v nejakej skupine konkrétneho mesta. Lebo darmo ti poviem že u nás vo firme v Poltári hľadajú na ranné keď ty si zo Stropkova. Napríklad...