Eheeem - práca luxusnej spoločníčky

adat17
11. aug 2020

Ahoj baby prosim vas pracovala ste tu niektora ako luxusna spolocnicka?
Ciste len vecere,spolocnost na vecierkoch a tak 🙂
Netreba hned sudit pretoze nejde o pracu sexom 🙂
Tak ak ano a hanbite s kludne mi napiste do spravy 🙂 Potrebovala by som pokec o tom 🙂
A zienky ktore si chcu rypnut tak rypnite radsej do vasich poloviciek 🥰

anitka_4
11. aug 2020

Mam jednu znamu,ktora chodila do rakuska a madarska robit. Neviem ako to nazvat. Bar si zamestnaval dievčatá,ktore lakali chlapov,aby v tom bare pili. Cize dievcata sa zoznamovali,popijali a tancovali s chalanmi v bare na diskotéke a za kazdeho zakaznika,ktoreho dotiahli a minal v bare peniaze mali nejake odmeny. Lenze kde sa tocia take velke prachy a vplyvní muži,tam ide vela krat o sex. Tato cast už nebola nijako spojena s tym barom,ale teda baby využívali kontakty a robili chlapom aj ine sluzby. A teda ziadna z tych dievcat nezostala len pri robení spoločnosti. Aj ked sa tak prezentovali. Co uz,vidina rychleho zárobku.

h2
11. aug 2020

@adat17 Ahoj, ja som tak síce nepracovala 😁, ale ak si myslíš, že by si si mohla nájsť takúto "prácu", pričom by si chodila len na večere a večierky a nedošlo by k žiadnemu sexu, tak si riadne naivná.

janinah
11. aug 2020

Jasné,len spoločnosť a bez sexu..to bude na teba celý večer len čumieť a potom ti zaplatí a odprevadí ťa na taxi...to hovor vieš komu...😉

lenuliatko84
12. aug 2020

Luxusna spolocnicka je len pekne pobedane kur.a

lucilaines
12. aug 2020

Nerobila som sice spolocnicku, ale pocas vysky som dlhe roky robila hostesku. Na niektorych alciach bola napln prace vlastne presne toto, pohybovat sa po vecierkoch kde islo prevazne o pansku spolocnost a trocha to tam “rozprudit”. Tancovat, bavit sa s nimi a podobne. Nikdy v zivote som s nikym sex nemala, kedze som mala cely cas priatela, takze az tak naivna byt nemusis. Ked ty nechces, tak ho proste mat nebudes aj keby sa dotycni chlapi na hlavu postavili. Jasne, moze byt jednoduche sa nechat zlakat vplyvnymi uspesnymi muzmi, darmi a podobne, ale to uz je o tvojom nastaveni. Ja budem uprimna, mna ta praca bavila a nelutujem. Za pekne peniaze som mala moznost stretnut kopec ludi, ziskat vela kontaktov v roznych kruhoch, ktore mi aj neskor pomohli pri hladani prace a zabavit sa. Castokrat to boli cudzinci, takze som si zlepsila anglictinu, vela som sa dotvedela o fungovani biznisu, sportu a podobne. Takisto v negativnom smere som zistila, ze aj zenati anuspesni chlapi vedia byt pekne prasce a naucila som sa byt opatrna. Lebo ano, aj ked chciet nebudes, roznym navrhom sa nevyhnes. Ale VZDY naozaj vzdy da daju odmietnut. Na co by som si ale davala velky pozor pri takejto praci ak to chces skusit je bezpecnost. Predsa len ja som sa pohybovala stale v spolocnosti, malokedy som sa ocitla s niekym uplne sama. Bez toho, aby si si bola ista, ako to funguje, ze niekto na teba “dava pozor” a ze mas zarucenu moznost rychleho uniku ak by nahodou prislo k niecomu co sa ti nepaci, tak by som do toho urcite nesla.

tomikejt
12. aug 2020

Počas výšky išla toto robiť moja spolužiačka a po 3 týždňoch ju šéf vyhodil, lebo nechcela byť povoľnejšia. Ono sa to síce prezentuje tak že žiadny sex, no v skutočnosti je to inak a ten sex sa očakáva.