Zdravím máte niekto od zamestnavatela edenred kartu?
Dnes som na nu dostala benefit 200 bodov ale ja ju v apke ani na stranke neviem najst
Ako to funguje?
@annaannies musíš si zriadiť účet k tej karte
@janai1 No ved prave to tam neviem najst ta stranka je uplne nepriehladna a aplikacia duplom
@annaannies neprisiel nahodou mail s linkom na stranky benefity? Na tej stranke bude prehlad o zostatku benefitov a taktiez sa cez to daju uplatnit benefity u partnerov v zozname. Pripadne sa daju tieto benefity premiestnit na stravovaciu kartu - tam sa tieto prostriedky daju uplanit u vybranych partnerov. Nejaky mail vam musel prist ako a kde sa toto vyuzivat.
@hopsas som prihlasena skusala som to cez apku aj cez prehladavac nikde nic na benefity mi ukazuje akurat tak zlavove kupony
@annaannies ešte mi napadlo či máš kartu aktivovanú? Cez taký link sa to dá alebo mne to aktivoval zamestnávateľ a trvalo to asi dva dni
@hopsas je aktivna to mi tam aj vypisuje
@kacenka396 presne to som chcela ale ziadny link ani to tam najst neviem mail mi dosjel iba takyto
@annaannies tie kredity si musete preniest na kartu..inak v apke zostatok neuvidite
@annaannies a este jedna vec...nam tu penazenku benefity musel aktivovat zamestnavatel. Inak ju neuvidite.
@kacenka396 ale neviem ako
@annaannies opytajte sa na to vo firme...pripadne zavolajte na infolinku edenred, vedia dobre poradiť a rovno problém vyriešia 😉 tiež sme si s tým užili, keďže navod žiadny.
@kacenka396 dakujem
Už vybavené dakujem všetkým za pomoc
@annaannies chce to bozsku trpezlivst, ta firma je banda mantakov a motakov, co zarabaju iba na tomto chorom systeme prispevkoveho stravovania.
Musis si vytvorit ucet a k nemu priradit kartu. Ak ju uz mas priradenu, alebo ak mas uz iny ucet, musis ho zrusit a vytvorit iny a tam ju priradit. Take nieco ako priradenie viacero kariet k uctu rovno zabudni, to by si chcela privela. Ja som si s nimi prehadzal par emailov, az som zistil, ze cele im to funguje absolutne otrasbe. A este ta potesim bonusom, ze tu kartu nie vsade akceptuju, takze celkom bezne sa ti stane, ze budes musiet platit hotovostou, alebo inou kartou.