Edenred karta od zamestnávateľa

annaannies
2. apr 2024

Zdravím máte niekto od zamestnavatela edenred kartu?
Dnes som na nu dostala benefit 200 bodov ale ja ju v apke ani na stranke neviem najst
Ako to funguje?

egonsk
2. apr 2024

@annaannies chce to bozsku trpezlivst, ta firma je banda mantakov a motakov, co zarabaju iba na tomto chorom systeme prispevkoveho stravovania.
Musis si vytvorit ucet a k nemu priradit kartu. Ak ju uz mas priradenu, alebo ak mas uz iny ucet, musis ho zrusit a vytvorit iny a tam ju priradit. Take nieco ako priradenie viacero kariet k uctu rovno zabudni, to by si chcela privela. Ja som si s nimi prehadzal par emailov, az som zistil, ze cele im to funguje absolutne otrasbe. A este ta potesim bonusom, ze tu kartu nie vsade akceptuju, takze celkom bezne sa ti stane, ze budes musiet platit hotovostou, alebo inou kartou.

hopsas
2. apr 2024

@annaannies musíš si zriadiť účet k tej karte

annaannies
autor
2. apr 2024

@hopsas @egonsk
edenred účet mám a edenred karta je k nej priradená

janai1
2. apr 2024

@egonsk až na to, že ona sa vôbec nepýta na stravenkovu kartu ale na edenred benefits 😉

annaannies
autor
2. apr 2024

@janai1 No ved prave to tam neviem najst ta stranka je uplne nepriehladna a aplikacia duplom

hopsas
2. apr 2024

@hopsas a si tam reálne prihlásená k tomu účtu? Lebo mne to ukazuje moje meno a rovno aj počet tých bodov z benefitu čo napríklad dostanem za platbu tou ich kartou

kacenka396
2. apr 2024

@annaannies neprisiel nahodou mail s linkom na stranky benefity? Na tej stranke bude prehlad o zostatku benefitov a taktiez sa cez to daju uplatnit benefity u partnerov v zozname. Pripadne sa daju tieto benefity premiestnit na stravovaciu kartu - tam sa tieto prostriedky daju uplanit u vybranych partnerov. Nejaky mail vam musel prist ako a kde sa toto vyuzivat.

annaannies
autor
2. apr 2024

@hopsas som prihlasena skusala som to cez apku aj cez prehladavac nikde nic na benefity mi ukazuje akurat tak zlavove kupony

hopsas
2. apr 2024

@annaannies ešte mi napadlo či máš kartu aktivovanú? Cez taký link sa to dá alebo mne to aktivoval zamestnávateľ a trvalo to asi dva dni

annaannies
autor
2. apr 2024

@hopsas je aktivna to mi tam aj vypisuje

annaannies
autor
2. apr 2024

@kacenka396 presne to som chcela ale ziadny link ani to tam najst neviem mail mi dosjel iba takyto

kacenka396
2. apr 2024

@annaannies tie kredity si musete preniest na kartu..inak v apke zostatok neuvidite

kacenka396
2. apr 2024

@annaannies a este jedna vec...nam tu penazenku benefity musel aktivovat zamestnavatel. Inak ju neuvidite.

annaannies
autor
2. apr 2024

@kacenka396 ale neviem ako

kacenka396
2. apr 2024

@annaannies opytajte sa na to vo firme...pripadne zavolajte na infolinku edenred, vedia dobre poradiť a rovno problém vyriešia 😉 tiež sme si s tým užili, keďže navod žiadny.

annaannies
autor
2. apr 2024

@kacenka396 dakujem

annaannies
autor
3. apr 2024

Už vybavené dakujem všetkým za pomoc

kinguska111
8. nov 2024

Dobry večer.ja mam tento isty problem neviem preniest body na peniaze vedela by ste mipomoct?🙂