Chcem len upozorniť, kto rozmýšľa nad eaconomy - ak ste veľmi učenlivy typ tak to môžete vyskúšať..hovoria len o tom ako kopirujete odkazy a dávate ich do inej aplikácie..to však nie je pravda...môže trvať mesiace kým Vám z toho budú chodiť peniaze...možno stratíte 1000€ a podobne...aj jedna slečna tam písala do skupiny, že s tým končí pretože dokopy prišla o 800e...ja som prišla 'len' o 250.... Už veľmi veľa ľudí tam prišlo za tú dobu čo som tam bola s po väčšine každý odišiel, s tým, že skončil v mínuse... momentálne riešim ako sa z toho zariadenia vymazať, pretože mi boli stiahnuté automaticky ďalšie peniaze...a ak nie ste dobrí v angličtine bude to pre Vas o to náročnejšie pretože nič tam nemáte v sk...prvé mesiace sa tam ľudia radovali z 20 centov čo zarobili a podobne... po novom sú do toho zaplatené aj naše 'slovenské influencerky' ktorým väčšina slovákov rado uverí, ale keby je toto pravda, tak nikto nerobí za pásom, za pc, upratovačku a každý by si len ťukal do telefónu. Easy life 🙂. Taká malá rada, akože vyskúšať môžete ale chcela som týmto len upozorniť ľudí, aby zbytocne neprichádzali o peniaze.
Že ti kontrolka neblikla už pri registrácii... človek čo rozmýšľa sa na takéto kraviny nedá nahovoriť.
Tak toto nechápem. Dá sem post a zruší si účet.
Zial, poucila si sa na vlastnej kozi. Ze za blbost (klikanie,...) nikto nikomu neplati, ale ze mu skor potom odbukuju z uctu. Ale je fajn, ze to das vediet inym, nemusia sa napalit aj dalsi. Teraz je na nete vela takych odrbov. Youtube, clenske, predplatne, discordy a tahaju tak z naivnych ludi peniaze.
zablokuj kartu proti platbam na nete, alebo si daj vystavit novu.
@acer11 staci ze pri registracii musi zaplatit nejaky akoze poplatok, kde zada cislo karty a trojmiestny cv kod. a potom jej mozu stahovat "poplatky" kym nezrusi zmluvu, co moze ale znamenat nejake drobnym pismenom podmienky, typu, je to na rok a podobne.
to su odrby co sa tvaria ako zarobok.
Komentáre nespokojných zákazníkov https://www.trustpilot.com/review/eaconomy.io?s...
Akože ponúkajú kurzy obchodovania na forexe a investovanie do kryptomien.
@negymama mne by z karty nestiahli, jednak ich zadrží limit na internetové platby a keby vyberali pravidelne poplatok ktorý už nechcem platiť, tak použijem blokáciu konkrétneho obchodníka
https://www.fio.sk/docs/bannery/zabezpecenie_ka...
Celkom ma to zaujímalo, ale po recenziách na internete to už rýchlo prešlo. Co najviac treba ľudí o tom informovať
je to presne taky isty odrb ako bolo BE: https://ako-investovat.sk/diskusia/viewtopic.ph...
Sa mi vidí ako influenceri sú do toho zapojení - v tejto pyramíde. Je to docela influenza, že ti botoxová pipka ide radiť ako zarábať tradeovaním. Pozor na ľudí hlavne ako sú tadeaskovac - je to mladý chalan a hrá sa na big bossa. Pri tom ani písať nevie. Som zvedavý dokedy im to vydrží. Rybky sa chytajú, ale raz to spľasne. Priniesť do systému ľudí. Typická pyramída. Hnus.
@aams aj mňa to zaujalo už dobre mesiace sledujeme jednu kočku ktorá to robí a je to také nákazlivé, ona reálne zarába 10k mesačne 🙈 avšak ono tie peniaze sú nie len z traiding, ale aj za každého registrovaného človeka....láme ma no mne to prídalo príliš jednoduché že len taklahko zarábať peniaze
@baja812 o koho ide?
@jaroslavhascak Žaneta Kurtulikova alebo pozri Roland Kanalos
https://www.aktuality.sk/clanok/wCr9Lzp/slovens... pyramídka je už riešená tu.
@jaroslavhascak ona sa normalne priznala do novin ze to je pyramida :D ved ta je v zakone o ochrane spotrebitela povazovana vzdy za nekalu praktiku a pri vacsej skode to nemusi byt priestupok ale trestny cin :D zdroj: https://www.lewik.org/term/10724/priloha-c-1-ob... bod c. 14
Ja som v v tejto menovanej firme 3 mesiace pekne si na tradingu zarábam nie je to len o klikaní mrzí ma že máte takú skúsenosť ale treba rozmýšľať ku komu sa registrujete prvá vec ďalšia veci vtedy bol problém z platbami aj mne stiahli viac x a pekne mi to aj vrátili takže prosím vás keď dávate tieto vaše negatívne recenzie napíšte pravdu a nie že to nejde že nezarobíš a neviem čo lebo ja pekne na tom tradingu zarábam a nie sú to centy... Ak by ste robili to čo máte tak by ste o peniaze neprišli... Keďže je tam risk management takže prosím vás neočierňujte firmu keď zato môžete vy sami... Ja neregistrujem ľudí iba čisto trejdujem a som spoko...
A ešte jedna vec členstvo sa dá bez problémov zrušiť 😂😂 takže neviem čo vám nešlo a dá sa v pohode aj vypnúť autoship (automatické sťahovanie) takže láskavo píšte pravdivé veci majte pekný deň 😉😉
Eaconomy je pyramida na vzdelavanie.. nemaju licenciu na trading a ani netrejduju.. plati sa mesacny poplatok za pristup k vzdelavaniu, ktore sa da najst zadarmo na nete...
Signaly sa daju tiez najst na nete, ale ak si niekto mysli, ze z kopirovania signalu sa da zarobit, tak good luck 🙂 kazdy algoritmus funguje iba urcity cas..
tradujem 10 rokov tak viem o com hovorim, moje zaciatky boli tiez take za 2 mesiace zisky, lebo sa darilo a potom som o vsetko prisiel za jeden den 🙂 takze asi tolko...
cely ten model zarabania v eaconomy je postaveny na registrovani ludi a plateni ich mesacnych poplatkov..
@janka_1709 zaplatila si si iba ten štartovací balíček, školenie alebo vyuzivaš aj mesačne tie signály? Ďakujem za odpoveď
@aneta01306 ďakujem. Dám si na to pozor a budem šíriť info ďalej.
Prosím vysvetli mi,ako pri zdravom rozume môžeš prísť o peniaze pri ťukaní do telefónu?