Eaconomy - neprichádzajte zbytočne o svoje peniaze

aneta01306
11. júl 2023

Chcem len upozorniť, kto rozmýšľa nad eaconomy - ak ste veľmi učenlivy typ tak to môžete vyskúšať..hovoria len o tom ako kopirujete odkazy a dávate ich do inej aplikácie..to však nie je pravda...môže trvať mesiace kým Vám z toho budú chodiť peniaze...možno stratíte 1000€ a podobne...aj jedna slečna tam písala do skupiny, že s tým končí pretože dokopy prišla o 800e...ja som prišla 'len' o 250.... Už veľmi veľa ľudí tam prišlo za tú dobu čo som tam bola s po väčšine každý odišiel, s tým, že skončil v mínuse... momentálne riešim ako sa z toho zariadenia vymazať, pretože mi boli stiahnuté automaticky ďalšie peniaze...a ak nie ste dobrí v angličtine bude to pre Vas o to náročnejšie pretože nič tam nemáte v sk...prvé mesiace sa tam ľudia radovali z 20 centov čo zarobili a podobne... po novom sú do toho zaplatené aj naše 'slovenské influencerky' ktorým väčšina slovákov rado uverí, ale keby je toto pravda, tak nikto nerobí za pásom, za pc, upratovačku a každý by si len ťukal do telefónu. Easy life 🙂. Taká malá rada, akože vyskúšať môžete ale chcela som týmto len upozorniť ľudí, aby zbytocne neprichádzali o peniaze.

acer11
11. júl 2023

Prosím vysvetli mi,ako pri zdravom rozume môžeš prísť o peniaze pri ťukaní do telefónu?

maca1984
11. júl 2023

Že ti kontrolka neblikla už pri registrácii... človek čo rozmýšľa sa na takéto kraviny nedá nahovoriť.

maca1984
11. júl 2023

Tak toto nechápem. Dá sem post a zruší si účet.

liljana
11. júl 2023

Zial, poucila si sa na vlastnej kozi. Ze za blbost (klikanie,...) nikto nikomu neplati, ale ze mu skor potom odbukuju z uctu. Ale je fajn, ze to das vediet inym, nemusia sa napalit aj dalsi. Teraz je na nete vela takych odrbov. Youtube, clenske, predplatne, discordy a tahaju tak z naivnych ludi peniaze.
zablokuj kartu proti platbam na nete, alebo si daj vystavit novu.

negymama
11. júl 2023

@acer11 staci ze pri registracii musi zaplatit nejaky akoze poplatok, kde zada cislo karty a trojmiestny cv kod. a potom jej mozu stahovat "poplatky" kym nezrusi zmluvu, co moze ale znamenat nejake drobnym pismenom podmienky, typu, je to na rok a podobne.

to su odrby co sa tvaria ako zarobok.

negymama
11. júl 2023

@liljana presne nova karta, staru zablokovat a a kadejake poplatky za "vyuzivanie aplikacie" a podobne odrby uz neodidu. Cele je zalozene na tuzbe nerobit a zarobit.

maranco
11. júl 2023

Komentáre nespokojných zákazníkov https://www.trustpilot.com/review/eaconomy.io?s...
Akože ponúkajú kurzy obchodovania na forexe a investovanie do kryptomien.

@negymama mne by z karty nestiahli, jednak ich zadrží limit na internetové platby a keby vyberali pravidelne poplatok ktorý už nechcem platiť, tak použijem blokáciu konkrétneho obchodníka
https://www.fio.sk/docs/bannery/zabezpecenie_ka...

negymama
11. júl 2023

@maranco tak ono, kto ma zakladne fin. vedomosti a obozretnost, ze si da na int. platby limit a vie si blokovat obchodnika, tak povacsinou na podobne blbiny ani nenaleti. Ale chapem co chces povedat, je dobre ludi vsade informovat, ake maju moznosti.

acer11
11. júl 2023

@negymama ja to viem...

aams
13. júl 2023

Celkom ma to zaujímalo, ale po recenziách na internete to už rýchlo prešlo. Co najviac treba ľudí o tom informovať

ewelea
18. júl 2023

je to presne taky isty odrb ako bolo BE: https://ako-investovat.sk/diskusia/viewtopic.ph...

jaroslavhascak
18. júl 2023

Sa mi vidí ako influenceri sú do toho zapojení - v tejto pyramíde. Je to docela influenza, že ti botoxová pipka ide radiť ako zarábať tradeovaním. Pozor na ľudí hlavne ako sú tadeaskovac - je to mladý chalan a hrá sa na big bossa. Pri tom ani písať nevie. Som zvedavý dokedy im to vydrží. Rybky sa chytajú, ale raz to spľasne. Priniesť do systému ľudí. Typická pyramída. Hnus.

baja812
20. júl 2023

@aams aj mňa to zaujalo už dobre mesiace sledujeme jednu kočku ktorá to robí a je to také nákazlivé, ona reálne zarába 10k mesačne 🙈 avšak ono tie peniaze sú nie len z traiding, ale aj za každého registrovaného človeka....láme ma no mne to prídalo príliš jednoduché že len taklahko zarábať peniaze

jaroslavhascak
21. júl 2023

@baja812 o koho ide?

baja812
21. júl 2023

@jaroslavhascak Žaneta Kurtulikova alebo pozri Roland Kanalos

aams
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baja812
22. júl 2023

@aams tak pootm to ale funguje keď traidujes už 2 roky a kde v tej istej spoločnosti eaconomy?

aams
22. júl 2023

@baja812 ja som nepísala, ze ja.

baja812
22. júl 2023

@aams mne tam prepisalo aj š nie traiduje ja som pochopila že človeka ktorého poznáš

jaroslavhascak
27. júl 2023
ewelea
28. júl 2023

@jaroslavhascak ona sa normalne priznala do novin ze to je pyramida :D ved ta je v zakone o ochrane spotrebitela povazovana vzdy za nekalu praktiku a pri vacsej skode to nemusi byt priestupok ale trestny cin :D zdroj: https://www.lewik.org/term/10724/priloha-c-1-ob... bod c. 14

janka_1709
1. sep 2023

Ja som v v tejto menovanej firme 3 mesiace pekne si na tradingu zarábam nie je to len o klikaní mrzí ma že máte takú skúsenosť ale treba rozmýšľať ku komu sa registrujete prvá vec ďalšia veci vtedy bol problém z platbami aj mne stiahli viac x a pekne mi to aj vrátili takže prosím vás keď dávate tieto vaše negatívne recenzie napíšte pravdu a nie že to nejde že nezarobíš a neviem čo lebo ja pekne na tom tradingu zarábam a nie sú to centy... Ak by ste robili to čo máte tak by ste o peniaze neprišli... Keďže je tam risk management takže prosím vás neočierňujte firmu keď zato môžete vy sami... Ja neregistrujem ľudí iba čisto trejdujem a som spoko...

janka_1709
1. sep 2023

A ešte jedna vec členstvo sa dá bez problémov zrušiť 😂😂 takže neviem čo vám nešlo a dá sa v pohode aj vypnúť autoship (automatické sťahovanie) takže láskavo píšte pravdivé veci majte pekný deň 😉😉

xixo91
8. sep 2023

Eaconomy je pyramida na vzdelavanie.. nemaju licenciu na trading a ani netrejduju.. plati sa mesacny poplatok za pristup k vzdelavaniu, ktore sa da najst zadarmo na nete...
Signaly sa daju tiez najst na nete, ale ak si niekto mysli, ze z kopirovania signalu sa da zarobit, tak good luck 🙂 kazdy algoritmus funguje iba urcity cas..
tradujem 10 rokov tak viem o com hovorim, moje zaciatky boli tiez take za 2 mesiace zisky, lebo sa darilo a potom som o vsetko prisiel za jeden den 🙂 takze asi tolko...

cely ten model zarabania v eaconomy je postaveny na registrovani ludi a plateni ich mesacnych poplatkov..

hviezda62
1. okt 2023

@janka_1709 zaplatila si si iba ten štartovací balíček, školenie alebo vyuzivaš aj mesačne tie signály? Ďakujem za odpoveď

hviezda62
1. okt 2023

@xixo91 vedel by si mi poradiť kde vyhľadať nejaké kvalitne kurzy ohľadom tradingu ale v slovenskom či českom jazyku?

xixo91
1. okt 2023

@hviezda62 xtb.com ma napr. v slovencine kurzy.. ale bez ang to nedas.. jedna vec je naucit sa ako to funguje, druha vec je stale sledovat geopoliticku a fin.situaciu.. je to proste full time job

mikadooo
1. okt 2023

@aneta01306 ďakujem. Dám si na to pozor a budem šíriť info ďalej.

hviezda62
2. okt 2023

@xixo91 ďakujem