Babule postúpila som do druhého kola v poštovke.....chcela by som sa spytať ako prebieha druhe kolo...resp. na nejaké rady
@crazybabenka Ahoj, môžem sa opýtať, ako prebieha prvé a druhé kolo? Nech viem, čo ma čaká. Ďakujem. 🙂
@17alexis "pre tvoje dobro" 😀 ti radšej nič nenapíšem....."preži si to sama" ....ja som tam išla "nainfikovaná" zo všetkých týchto fór z obrovským strachom.....a bolo to v pohode....najlepší pohovor na akom som bola.....príjemný ľudia na úrovni....kt. sa k uchádzačovi správajú naozaj ako k človeku....samozrejme....nejdeš si tam hľadať "nových kámošov" ale bolo to naozaj v pohode.....ničoho sa neboj....hlavne buď sama sebou a úprimná
@crazybabenka 😀 😀 😀 dik aj tak 🙂 ten pohovor má trvať 5 hodín, preto som zvedavá, čo tam tých 5 hodín budem robiť. 😀 Aj tam pracuješ?
Nie....aj ked som presla... Uprednostnila som inu ponuku
@17alexis najskormje prve kolo a ked postupis malo by byt hned druhe kolo.Prve kolo je so vsetkymi uchadzacmi, ktori tam v ten den su a potom je druhe kolo, individualne, teda aspon ja som to tak mala.
@julovka2013 hmmmm, čiže preto 5 hodín. Vieš mi, prosím, poradiť, na čo sa mám pripraviť? Zrejme modelové situácie, že?
@17alexis ano modelove situacie, teda tak to aspon bolo, ked som bola ja, pytali sa, co vieme o ich banke, dcerskych spolocnostiach, ci pozname nejake ich produkty...
@julovka2013 super, ďakujem veľmi pekne, idem rýchlo študovať. 😀
@17alexis neni zac, drzim palce 🙂
Nikto nič? ☹