Druhé kolo pohovoru v banke

erinka1987
8. nov 2021

Ahojte je tu niekto kolto presiel 2. Kolom pohovoru v banke cez personalistku a regionalneho riaditela, konkretne v prima banke? Zaujimalo by ma ako to prebiehalo a co sa pytali dakujem za kazde info.

mogaa
8. nov 2021

@erinka1987 záleží od konkrétnej pobočky - ja som robia matematické príklady, test pozornosti, test na logické myslenie.....neboj urobíš, vezmú ťa, ale ak odídeš skôr ako za rok budeš platiť za "nadštandartné vzdelávanie" 1800eur🙂

66simonka66
8. nov 2021

@erinka1987 ahoj, ja som istý čas pracovala v Prima banke cca 8 mesiacov, potom som dala výpoveď. Prvý pohovor som mala predajný rozhovor, druhé kolo prebiehalo tak, že nás tam bolo viac a dali nám nejakú tímovú prácu, aby videli kto sa ako v tom tíme zapája, nepoviem ti konkrétne čo to bolo, pretože si to už nepamätám. Po týchto úlohách nás vybrali troch a s každým z nás robili ešte individuálny pohovor kde sme si prechádzali čo práca obnáša, plat, pracovný čas. Pracovala som v prime asi pred cca 6timi rokmi, vtedy sa nič neplatilo keď si dala výpoveď do jedného roka, ako je to ale teraz netuším.

mogaa
8. nov 2021

@66simonka66 no teraz je to tak ako smo písala🙂tých 1800eur ma dorazilo, že nebudú predsa vzdelávať niekoho pre konkurenciu😉

sisa3000
8. nov 2021

Ahoj 🙂 Prešla som pohovormi aj v Prima banke, aj v SLSP. Druhé kolo pohovoru v Prime sme absolvovali viacerí naraz. Riešili sme matematické príklady, tímové zadania (presne si už nepamätám) a počas toho priebežne "vyhadzovali" neúspešných. Tí ktorí sme prešli touto časťou, sme museli napísať prípadovú štúdiu - chodiť po bankách a pýtať sa na produkty a následne opísať postup poradcu, čo nám povedal, ako reagoval a podobne. Nakoniec som mala najlepšiu prípadovú štúdiu (aspoň tak povedali :D ) a zavolali ma na posledné kolo, kde sme vraj už boli iba posledné dve. To prebiehalo priamo na pobočke.
Následne sa mi dllllho nikto neozval, preto som im zavolala že už nemám záujem a šla som pracovať do SLSP.
Vydržala som 7 mesiacov, o práci poradcu by sa toho dalo napísať veľmi veľa.
Treba mať na to povahu 🙂
Držím palce.

sisa3000
8. nov 2021

Ešte doplním - tých cca 1800 eur (teraz tuším viac) - takto je to v každej banke. Na začiatku absolvuješ plllno školení, a ak dáš výpoveď v určitej dobe, zaplatíš ich. Pozor na to.
Ale niečo podobné sa robí aj v iných firmách, ak školenie stojí viac ako 1700 eur, zamestnávateľ si môže zaviazať zamestnanca stabilizačnou dohodou. To je trošku podobné.

karolinakr
9. nov 2021

@sisa3000 toto je zaujimave čitanie to by som si prečitala aj viac,,

karolinakr
9. nov 2021

Moju znamu prijali na prvy šup, nikdy v banke nerobila, ani maturitu pomaly nemala a že na pohovore hovorili,že už dlho nikoho nenašli a zrovna ju potrebuju, robila pohovor na temu faktury, zaškolili ju, raz som ju videla stať pri dverach vitať zakaznikov a potom im dala výpoveď..že jej tam chodial ludia s cesnakom, na ňu dýchaju pri okienku, potom tam mala toho človeka, čo skuša potajomky ako ponuka produkty, nikomu nič nenukala...takže zažitkov až až

beuskabeus19
9. okt 2024

@66simonka66 ahoj prosím ťa vieš mi dať príklady na ten pohovor, ak budeš taká dobrá. Ďakujem 🙏🙏🙏