Ahojte, dnes som mala o 11 tej pohovor online. Trval iba max 15 minút a mala som pocit, že sa o mňa personalistka vôbec nezaujíma - profesionálne. Skôr to bol taký kamarátsky rozhovor. Nečakala som od toho veľa avšak 2 hodiny na to mi volali, že riaditeľka videla moje video (meeting bol nahraný a poslaný jej) a som jej sympatická. Postúpila som do druhého kola a zaujíma ma, čo také býva v druhom kole pohovoru?
Keďže o mieste mi všetko ozrejmila, o sebe som všetko napísala v životopise aj povedala online. V podstate mám pocit, že už si "nemáme čo povedať", práve preto neviem a zaujíma ma čo čakať.
Ďakujem 🙂
podla toho, kde si sa hlasila, tazko povedat, ked netusime o aku poziciu ide, ja som v jednej praci mala 7 hodinove druhe kolo, kde nas pekne tyrali roznymi testami
Tiež ma čaká druhé kolo, ale robia to 2ja poverení čo sa k tej práci vôbec nemajú a nerozumejú jej, úplne iné sféru majú na starosti a ani vyštudované to nemajú. Keď som sa pýtala čo bude predmetom druhého kola, bolo mi povedané, že aká je moja predstava o práci 🙂
Písanie článkov + infolinka s nemeckým jazykom. Tento pohovor bol v slovenskom jazyku a povedané mi bolo, že sa mi nabudúce bude venovať nemecký kolega. Je možné, že základ bude ten istý (niečo o sebe, otázky atď) len v nemeckom jazyku? Plus ešte napísať text v nemčine?
@zobaka by som sa po 1 celej hodine ozvala a s tým, že ako dlho to bude ešte trvať🤦🏻♀️
Snáď si tam nebola 7 hodín vážne toto?
Čaká ťa to isté ale v nemčine, keďže ju budeš musieť aktívne používať...čiže overenie tvojej znalosti jazyka
Tak, aj v našej firne sa robí pohovor tak, že prvé kolo ide cez personal., ktorá vyberá na základe životopisu a sympatie, vyberá sa človek, ktorý by zapadol do daného kolektívu. Potom ide druhé kolo, tam už ide niekto z nás (priamo z oddelenia, pod koho ma byt ten clovek pridelený,) a pohovor už ide do hĺbky - tj konkrétne pracovne skúsenosti, pripadne aj test-napr.niekde zatelefonovať a vybaviť konkrétnu vec
@marcellka32 veru bola, kedze to bolo tesne po rodicovskej a ltt som si stihla pracu najst, tak som to vydrzala a vybrali ma, jedna z najvacsich skol zivota, vydrzala som tam dva roky
Ja som bola na prvom kole s manazerkou a ma.
druhom s riaditelom a bola tam aj ona.
Pytal sa ma niektore veci rovnake ako manazerka a nieco ine.
Ahoj aj si bola ? Mňa to čaka zajtra a že 2 hodiny a neviem čo mám čakať od toho a ani ako to bude prebiehať?
Tak záleží na akú pozíciu. Väčšinou to býva nejaký test, cvičenia atd.