Ahojte, ženy ktoré,ste slobodné,bez záväzkov,máte stabilnú prácu,všetko vám finančné vychádza, žiadny mega nadštandardný plat,ale viete aj ušetriť našli ste si aj druhú prácu, brigádu ,nejakú výpomoc. Alebo radšej trávite voľný čas inak? Je to podľa vás naháňanie sa za peniazmi?
Podla tvojho popisu mam vsetko, takze vlastne preco by som to robila?
Za bezdetna som mala "bocaky", z oblasti,v ktorej pracujem ( tym, ze slo o kratkodobu pracu, mzda vychadzala niekolkonasobok mojej hodinovky). Za mna to okrem financii malo aj benefit rozsirovania vedomosti, kontaktov z odboru. A financie sa pred svadbou a kupou domu tiez hodili
Po detoch si uz najviac cenim volny cas.
Síce sim zadaná, ale zvyšok sedí a privyrábam si, ale teda je to časovo nenáročná a extrémne flexibilná bokovka, ktorá ma baví, napĺňa a do života mi dáva viac ako len peniažky… čisto kvoli nim by som teraz nešla robiť hocičo
áno, bolo niekoľkoročné obdobie keď som ťahala dve práce, to druhé bolo úplne iná oblasť, niečo čo ma vždy lákalo, ale na základe rôznych okolností som sa rozhodla ju nechať tak a ostala som vo svojej pôvodnej práci a nič iné už nehľadám
Dôležité je aká brigáda by to bola. Ja mám dve práce (rovnaké zameranie), ale len preto, že ma to baví, veľa sa naučím, nazbieram kontakty. Čiže to beriem ako zvyšovanie kvalifikácie a skills, za ktoré mi ešte platia.
Skor by som v takomto pripade venovala volny cas sebarozvoju a vzdelavaniu, aby som v tej “hlavnej” praci vedela karierne rast a nemarnila cas nejakou brigadou zrejme uplne mimo obor a aj pre nizsie kvalifikovanych pracovnikov.