Dobrý deň, potrebujem sa opýtať ako fungujú iné Materské školy. Ide o to že v našej materskej škole sa nám riaditeľka pravidelne vyhráža že nebudú peniaze na výplaty a že si nesmieme čerpať staré ani nové dovolenky pretože nemá z čo vyplatiť zastupovanie. Má takýto problém aj iná MŠ? Sme štátna škôlka a myslela som si že nás vypláca štát. Ako to teda funguje s výplatami a pod.? Iné roky pri inej riaditeľke s týmto problém nikdy nebol. Od kedy máme novú je s týmto problém vždy. Ďakujem za odpoveď.
@vamajka ano aj ja som si to myslela. Preto som prekvapena ked nam riaditelka tvrdi ze mozno nebudu vyplaty a nechce mi dat ziadnu dovolenku. A to mam este staru a vravi ze ju cerpat nemozem lebo "ONA" nema z coho vyplatit zastupovanie.
To je pekná šikana.Kto vie čo by na to povedal zriaďovateľ obec...?veď sa jej spýtaj či máš ísť za starostom?
Neboj sa výplaty budú a, keď bude zastupovanie snáď nebudete robiť zadarmo.Jednym uchom dnu druhým von takéto reči.Kazda štátna škôlka ma rozpočet na celý rok od obce ..
Nech ti to da pisomne idealne a idealne nech kopiu emailu rovno posle aj zruadovatelovi, hold kolko jej dovolis, tolko si ona dovoli
A co s tym ma riaditelka? Ved vas vyplaca mesto nie?