Dôvody pre výpoveď v práci

4. júl 2024

Baby dnes som dala vypoved v praci a spadol mi obrovsky kamen zo srdca. Asi si vecer aj otvorim a oslavim to 🥂😁

Ake boli vase dovody k tomu aby ste dali v praci vypoved?
Zly kolektiv/sef? Nenaplnenie v praci? Nasli ste si lepsie financne ohodnotenie…?

doriiis
4. júl 2024

Jednoducho ma to nebavilo🤷🏻‍♀️

dadis
4. júl 2024

Tazko sa mi pracovalo so sefom, lepsia ponuka. A inak gratulujem 😊

bublinka1426
4. júl 2024

straaasne zla robota a zlyy kolektiv, hrozna sefka, zatrpknuta stara dievka

olimuc
4. júl 2024

Ponukli mi lepsiu alebo son sa odstahovala do ineho statu. Niekedy je vypoved vyslobodenie…

autor
4. júl 2024

@bublinka1426 toto je zial vzdy nevyspytatelne pri zmene prace.. uz sa mi stalo ze som isla z kaluze do blata a z novej “super” prace som odisla po mesiaci

purple_wolf
4. júl 2024

kolektiv vlezprdeliek, ktory donasali a ohovarali, odmeny sa udelovali na zaklade toho kolko clovek donasal, privela roboty za malo penazi, mala som veskeru zodpovednost za projekt ale ziadne pravomoci urobit cokolvek ... proste kocurkovo

marianarem
4. júl 2024

U mna to bol kolektiv a celkova atmosfera na pracovisku. Sice vsetko fajn mili ludia, ale vacsina bola uz v preddochodkovom veku, velmi sa uz o nic nove nezaujimali, uz len tak dobiehali v starych kolajach. Jediny, kto tam bol akcny, bol moj byvaly skolitel PhD., ale ten bol vkuse v zahranici. Pamatam si, ze ma jedneho dna chytila vyslovene uzkost, ze musim odtial ujst. Nastastie velmi kratko nato prisla ponuka z mojho terajsieho pracoviska.

mirola
5. júl 2024

Obtazovanie zo strany sefa..