Baby dnes som dala vypoved v praci a spadol mi obrovsky kamen zo srdca. Asi si vecer aj otvorim a oslavim to 🥂😁
Ake boli vase dovody k tomu aby ste dali v praci vypoved?
Zly kolektiv/sef? Nenaplnenie v praci? Nasli ste si lepsie financne ohodnotenie…?
Tazko sa mi pracovalo so sefom, lepsia ponuka. A inak gratulujem 😊
straaasne zla robota a zlyy kolektiv, hrozna sefka, zatrpknuta stara dievka
Ponukli mi lepsiu alebo son sa odstahovala do ineho statu. Niekedy je vypoved vyslobodenie…
@bublinka1426 toto je zial vzdy nevyspytatelne pri zmene prace.. uz sa mi stalo ze som isla z kaluze do blata a z novej “super” prace som odisla po mesiaci
kolektiv vlezprdeliek, ktory donasali a ohovarali, odmeny sa udelovali na zaklade toho kolko clovek donasal, privela roboty za malo penazi, mala som veskeru zodpovednost za projekt ale ziadne pravomoci urobit cokolvek ... proste kocurkovo
U mna to bol kolektiv a celkova atmosfera na pracovisku. Sice vsetko fajn mili ludia, ale vacsina bola uz v preddochodkovom veku, velmi sa uz o nic nove nezaujimali, uz len tak dobiehali v starych kolajach. Jediny, kto tam bol akcny, bol moj byvaly skolitel PhD., ale ten bol vkuse v zahranici. Pamatam si, ze ma jedneho dna chytila vyslovene uzkost, ze musim odtial ujst. Nastastie velmi kratko nato prisla ponuka z mojho terajsieho pracoviska.
Obtazovanie zo strany sefa..
Jednoducho ma to nebavilo🤷🏻♀️