Dôvody k výpovedi

19. nov 2023

Aké boli vaše dôvody, keď ste si povedali, že už to viac nevydržíte, že už ozaj musíte vypadnúť z roboty? Ja mám poslednú dobu nepríjemné stavy, v noci sa budím, začnem premýšľať a už nespím, napína ma na vracanie, chodím do práce s odporom. Kedysi tam bývalo super, ale príchodom nových kolegýň je tam zrazu veľa faloše a zákernosti. Neviem sa s tým vyrovnať a trápim sa. Bojím sa však, že si buď nič nenájdem, alebo to bude ešte horšie. Dajte nejaké tipy a triky, ako to vydržať a nezblaznit sa.

jarmila2010
19. nov 2023

nedam ti tip,ako to v robote vydrzat,ale urcite ti odporucim hladat novu pracu,aby si co najskor mohla odtial vypadnut...rozhod siete po znamych,ze hladas pracu a zistuj si referencie na rozne pracovne pozicie a zamestnavatelov,kt by ti mohli vyhovovat

sweetdreams1
19. nov 2023

Ja som v takom kolektíve pracovala a dodnes sa na seba hnevám, že som neodišla skôr. Nerada na to obdobie spomínam, práca síce bola náročná, ale ozajstná hrôza boli falošné koegyne a intrigy s tým spojené. S tým asi veľa nespravia, neprevychovas ich, čiže len si to čo najmenej všímať, rázne im povedať, že na ich intrigy a klebety nemáš priestor a hľadať inú prácu. Držím palce

mikadooo
19. nov 2023

Kolegyňa a šéf. Každopádne - nemala som gule mu to šplechnúť do očí, lebo on by to aj tak prekrútil, že v podstate on žiaden problém nemá a tým pádom ho nemám ani ja 😄. A mne sa určite nechcelo s ním viesť tie jeho psycho-deptačské rozhovory. Čiže ofic. dôvodom bola lepšia mzda a kancelária bližšie pri mojom bydlisku (kratšie dochádzanie). De facto som plánovala ostať doma ako nezamestnaná.

syslik81
19. nov 2023

zly ludia su vsade .. treba sa voci nim obrnit a robit si svoju pracu .. nevsimat si druhych .. kazdy raz odide novy ludia zas mozu byt ok a atmosfera sa vrati .. toz e pracu zmenis neznamena ze inde sa nestane to iste .. skus zacat svicit a lebo relaxovat .. joga ,pilates hocico co zmestna mysel a da pozitivne myslienky

missviolet
20. nov 2023

prave to napinanie na vracanie a zazivacie tazkosti... to uz som bola taka vystresovana ze sa to takto prejavovalo