Ahojte,
chcela by som sa s Vami poradiť, čo povedať svojmu zamestnávateľovi ako dôvod PN, keď som po IVF.
Ešte síce neviem výsledok, ale dúfam, že bude pozitívny 🙂
So šéfom mám síce dobrý vzťah, ale hovoriť mu, že som bola na umelom oplodnení nemám v pláne a už vôbec nie kolegom.
Nemáte nejaké overené diagnózy, na ktoré by som sa mohla vyhovoriť?
Vopred všetkým dobrým radám ďakujem 😉
áno, ale keď sa budem vracať do práce, plánujem po krvnom teste a bude pozitívny, aspoň v to dúfam, tak mu budem musieť oznámiť, že som tehotná a on to môže brať ako neférové, že som ho neupozornila dopredu, aby sa zariadil. Ozaj a kedy najneskôr mu musím oznámiť, že som tehotná?
@laskac že sa nakoniec z tych problémov ukázalo ze si tehotná ..Preto ti bolo zlé ..že si riešila mocaky alebo obličky poprípade si myslela ze to bude zápal vaječníkov ...je toho veľa 😕😃a keďže budeš potrebovať od lekára potvrdenie o tehotenstve tak najlepšie to povedať až po 12 týždni..predsa len do toho 12 týždňa sa "môže"stat kadeco
@laskac Aa preco by mal to brat ako neferove? To znamena, ze mam oznamovat zamestnavatelovi kedy sexujeme naplno, ak nahodou otehotniem, aby bol na to propraveny 😀 Ved umele oplodnenie neznamena tehotenstvo na 100% (ale ti to prajem samozrejme). Nemoze sa predsa za to hnevat, tehotenstvo mu oznamis az ked aj ty budes vediet, ze si tehotna, nie si povinna oznamovat skor 🙂
Ahoj baby možno troška otázka z cesty. Aj mne hrozí bud IUI alebo IVF dozviem sa až zajtra.
Keď idete na tento zákrok môžem sa dať vypísať na PN? Nebude z tím problém? Ď. 😅
@lucka222 ahoj,ja som bola včera a akonáhle mi koordinátorka predpisala injekcie na stimulaciu tak mi sama od seba napísala papier pre gynekologa že prosí aby mi dal PN a to som na PN už ale od obvodnej..takže idem zájsť za gynekolom nech mi od prvého dá PN už on😊a nie nieje s tym žiadny problém..😉
@laskac ženské veci a hotovo 💪