Dotazníky za body. Nie je to podvod?

19. mar 2024

Dpbry den. Mate niekto skusenost? Nie je to podvod? Vraj sa najprv zaregistrujem a potom do mailu mi budu chodit dotazniky, za vyplnenie dostanem body a potom ich premenim na peniaze. Vraj za registraciu sa nic neplati.

ibrunova
19. mar 2024

Podvod to nie je, ale nezarobíš abi na slanú vodu. Môj pocit bol, že veľa času, dotazníky niekedy dlhé a nezáživné a nič z toho.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela412
19. mar 2024

Ja tiež ak som si dva krát previedla po 10€ tak je veľa. Dotazníky chodia sporadicky a aj tak sú dlhé niekedy.

vyrovnanaosoba
19. mar 2024

Za jeden dotazník máš tak 35centov, aj to ti dajú najprv nejaké kontrolné otázky, či si vhodný vovec vypĺňať ten konkrétny. Čiže zbytočnosť. Rok som pravidelne vyplňala, čo som stihla, lebo to tiež musíš byť asi nonstop prístupná a hneď... Tak som mala 8e zarobené, aj to neviem ako preniesť na účet, lebo nemám PayPal, a na účet sa nedá až od 10e ci ako to je.

ericka_l
19. mar 2024

Podvod nie, ale musela by si celý deň od rána do večera len toto robiť, aby si z toho niečo mala a aj to by neboli také peniaze, že by si z toho vedela vyžiť.

ivangeline
19. mar 2024

Zvyčajne zarobíš na poukážku niekam.

moonka1
19. mar 2024

podvod to rozhodne nie je, ale jednoznacne sa na tom zbohatnut neda 😀 tiez som isty cas vyplnala tieto dotazniky, a teda na roznych strankach, bolo ich viacero, ale to bola fakt otazka par centov zakazdym. nic svetoborne.

nisia
19. mar 2024

Mam tie dotazniky na viaceych strankach ale najviac sa mi paci skenovanie nakupov. Robia prieskum co ludia kupuju tyzdenne ti pribudaju body a mam od nich vela veci napodledy hriankovac elektrolux 😀. Ked neurobim nakup dam ze darcek a naskenujem spajzu co v nej mam 😀 ale davam len male nakupy take chlieb maslo mlieko nie velke to by ma porazilo 😀

nisia
19. mar 2024

Su tam rozne tovary ktore si mozes kupit za body cez uteraky, panvice, hrnce, hracky, vyhrievane deky no rozne podla bodov napr:

nelka93
19. mar 2024

Podvod to nie je, no je ich malo čiže nezarobis. Ja som získala už niekoľko poukážok do martinusu, asi tak za 100 eur. Nie je to terno ale potesilo

liz_lemon
19. mar 2024

ja to vyplnam uz 16 rokov, najprv len jednu stranku, postupne som sa dostala na 9 stabilnych stranok, kde vyplnam za 3 ludi, a to je uz celkom zaujimave, stale nic extra tak cca 300 EUR/rok (v tom su vyplaty na ucet aj poukazky), ale mna to bavi vyplnat, a niekedy su to aj zaujimave prieskumy

ferarari0902
Odpoveď bola odstránená
Zobraz