Dotácia z úradu práce - založenie živnosti

katkamarosova
2. nov 2013

chcela by som si založit ž.L..... S pomocou ú.P ,lenže vela paierovačiek,prístupit pred komisiu,vypracovat podnikatel. zámer.
Máte s tym daku skúsenost,byt kontrolovaný uradmi po dobu 3 r.,po nesplnení vrátit čiastku kt.by ste dostali.

Nemožeš si kupit za to ani telefon,ani vodič.preukaz,kt.by Ste potrebovali k vykonnu živnosti.
dakujem.

kaktusik007
3. nov 2013

@katkamarosova a co ako chces riesit??? co ja viem, uz sa to tu riesilo, staci pouzit vyhladavac.... A nik ti nepovie, ci do toho mas ist ci neist, rozhodnut sa musis iba a iba ty sama...

A este moja jedna prakticka skusenost -- to, ze zakon je platny jeden na celom slovensku je sice OK, avsak kazdy jeden urad prace ma svoje vlastne pravidla, takze na MK ti fakt nik nepomoze, ako je to s tym prispevkom tam konkretne u vas... Musis to riesit sama.

m_ij_ka
3. nov 2013

@katkamarosova veď choď na úrad práce v mieste svojho trvalého bydliska a popýtaj sa tam čo to všetko obnáša a zváž či ti to stojí za to alebo nie.

katkamarosova
autor
3. nov 2013

ja som tam bola....chcela som či nemá niekto s tym skúsenost....dík za VAšE RADY 🤐