Dostávate vianočné/Mikulášske balíčky od zamestnávateľa?

14. nov 2024

Ahojte,

zaujímalo by ma, či zvyknete od zamestnávateľa dostávať ku koncu roka nejaké odmeny navyše, napr. vo forme Mikulášskych balíčkov pre vaše deti, prípade vianočných darčekov pre Vás? Ak áno, čo to zvykne byť?
Sú ešte niektorí zamestnávatelia štedrí voči svojim zamestnancom?

katica06
14. nov 2024

Žiadne balíčky, žiadne koncoročné odmeny, jedna poukážka do Tesca na 10€

janai1
14. nov 2024

celofiremný vianočný večierok a odmeny €

bucko555
14. nov 2024

U nás dávajú balíčky deťom Mikulášske a nám dávajú príspevok na vianocne posedenie

lalala94
14. nov 2024

Mikulášske balíčky pre deti dostávame a obsahujú nesolené chrumky, detské kapsičky, lyofilizované ovocie a nejaká normálna sladkosť (napr. kinderko). Balíček dostáva každé dieťa a k tomu je aj program pre deti.
Čo sa týká nás zamestnancov, dostávame finančnú odmenu a máme aj vianočný večierok.

pe_mi
14. nov 2024

Absolvujem prvý rok, napíšem po večierku 😄

tykat
14. nov 2024

Mame vzdy super vecierok a k tomu "balicky"... vino, med, dzemik, nejaka fajna natierka, caje, oriesky, medovniky, syry... vzdy je to taky nakombinovany balicek.

martinkatinka
14. nov 2024

U byvaleho zamestnavatela vianocna vecera a nejaky balicek.

slavkadi
14. nov 2024

Dostávame firemné prezenty napr dáždnik, šiltovka, buffka s logom firmy, celofiremny vianočný večierok, a 13.plat. Uvažovalo sa o mikulasskom balíčku pre deti, ale to by zas somrali tí, čo nemajú deti, že oni nedostanú.

nafka0483
14. nov 2024

Mozeme si vziat mikulassky balicek pre deti, ale strhnu nam z vyplatu za neho dan alebo nieco take. Mame vianocny vecierok a dostavame vianocny darcek (orechy v mede, cajove zmesy s termohrncekom a pod., kedysi boli aj veci ako napr cestovny kufor, sada uterakov, deka s vankusikom...).
Odmeny mame az v marci podla zisku v minulom roku.

sight
14. nov 2024

Robím v korporáte. Máme Mikulášsky večierok pre deti, kde každé prihlásené dieťa dostane balíček , vianočný večierok pre zamestnancov, vianočný darček (po minulé roky bunda, tričko, ruksak) a aj peňažný bonus.

viera27
14. nov 2024

Balicky pre deti, darceky, party aj bonusy pre zamestnancov.

dennkka
14. nov 2024

Ja nie, ale manžel dostáva balík (údené klobásy, šunka, slanina, koleno, pečeňové paštéty, mletá paprika, syry, džemy), máme toho na celé vianoce.

295anicka
15. nov 2024

Dostávame ❤️ aj teraz keď som na materskej dovolenke dostanem 😅

petracandle
15. nov 2024

13.plat, víno, vianočný večierok a mikulášske balíčky pre deti

titla
15. nov 2024

Na Mikulasa dostavame suche vianocne pecivo z chranenej dielne a potom zvykneme mavat vianocne posedenie - obed v restauracii alebo kapustica v zasadacke a pod. Plus mame tradiciu secret santa s podmienkou drobnosti do 5 eur.

lenka_da
15. nov 2024

U nas rozpustame socialny fond spravodlivo a hlavne si zamestnanci mozu vybrat zo sirokej ponuky, co sa komu hodi. Mikulasske balicky a podobne hluposti nekupujeme, aj tak by bol vzdy niekto nespokojny s obsahom balicka.

janqa27
17. nov 2024

Moja svokra je majitelka firmy v ktorej aj ja pracujem a ja každý rok pripravim ako mikulaske balicky, tak aj vianocny vecierok na ktorom prebieha tajny santa (samozrejme zapoji sa len ten kto chce, nieje to povin e) a každému dáme aj vianočné darčeky od nás..a samozrejme vsetci maju vzdy aj odmeny 🙂 niesme sice velka firma ale sme ako ako rodina takže mne robí radosť ked viem ze zamestnancov/kolegov aj takto poteším 🙂

mk1111111111
22. nov 2024

@janqa27 aj my tak. Ako firma spolocne oslavujeme vsetky sviatky aj s darcekmi, vcetne narodenin, menin... vsak travime spolu vacsinu casu z dna, tak sa chceme vsetci spolu citit dobre. Aj atmosfera vo firme je tak super. Bez zamestnancov by firma nefungovala, treba si ich vazit.

lucinka12356
29. nov 2024

Dostala som balíček pre deti aj na veľkú noc a aj Mikuláša. V nasledujúcej výplate mi strhi z výplaty 8€ za každý.... Super deal 🥲