Dostávate vianočné/Mikulášske balíčky od zamestnávateľa?

Včera o 20:11

Ahojte,

zaujímalo by ma, či zvyknete od zamestnávateľa dostávať ku koncu roka nejaké odmeny navyše, napr. vo forme Mikulášskych balíčkov pre vaše deti, prípade vianočných darčekov pre Vás? Ak áno, čo to zvykne byť?
Sú ešte niektorí zamestnávatelia štedrí voči svojim zamestnancom?

katica06
Včera o 20:14

Žiadne balíčky, žiadne koncoročné odmeny, jedna poukážka do Tesca na 10€

janai1
Včera o 20:17

celofiremný vianočný večierok a odmeny €

bucko555
Včera o 20:17

U nás dávajú balíčky deťom Mikulášske a nám dávajú príspevok na vianocne posedenie

lalala94
Včera o 20:19

Mikulášske balíčky pre deti dostávame a obsahujú nesolené chrumky, detské kapsičky, lyofilizované ovocie a nejaká normálna sladkosť (napr. kinderko). Balíček dostáva každé dieťa a k tomu je aj program pre deti.
Čo sa týká nás zamestnancov, dostávame finančnú odmenu a máme aj vianočný večierok.

pe_mi
Včera o 20:21

Absolvujem prvý rok, napíšem po večierku 😄

tykat
Včera o 20:21

Mame vzdy super vecierok a k tomu "balicky"... vino, med, dzemik, nejaka fajna natierka, caje, oriesky, medovniky, syry... vzdy je to taky nakombinovany balicek.

martinkatinka
Včera o 20:38

U byvaleho zamestnavatela vianocna vecera a nejaky balicek.

slavkadi
Včera o 21:07

Dostávame firemné prezenty napr dáždnik, šiltovka, buffka s logom firmy, celofiremny vianočný večierok, a 13.plat. Uvažovalo sa o mikulasskom balíčku pre deti, ale to by zas somrali tí, čo nemajú deti, že oni nedostanú.

nafka0483
Včera o 21:21

Mozeme si vziat mikulassky balicek pre deti, ale strhnu nam z vyplatu za neho dan alebo nieco take. Mame vianocny vecierok a dostavame vianocny darcek (orechy v mede, cajove zmesy s termohrncekom a pod., kedysi boli aj veci ako napr cestovny kufor, sada uterakov, deka s vankusikom...).
Odmeny mame az v marci podla zisku v minulom roku.

sight
Včera o 22:02

Robím v korporáte. Máme Mikulášsky večierok pre deti, kde každé prihlásené dieťa dostane balíček , vianočný večierok pre zamestnancov, vianočný darček (po minulé roky bunda, tričko, ruksak) a aj peňažný bonus.

viera27
Včera o 22:07

Balicky pre deti, darceky, party aj bonusy pre zamestnancov.

dennkka
Včera o 22:40

Ja nie, ale manžel dostáva balík (údené klobásy, šunka, slanina, koleno, pečeňové paštéty, mletá paprika, syry, džemy), máme toho na celé vianoce.

295anicka
Dnes o 04:52

Dostávame ❤️ aj teraz keď som na materskej dovolenke dostanem 😅

petracandle
Dnes o 05:32

13.plat, víno, vianočný večierok a mikulášske balíčky pre deti