Môj manžel okrem 13-14 platu - poukážky do Tesca, batoh, víno, oriešky, čokoláda, dezert...
Moji rodičia šálku, čaj, čokoládu.
Iní dostávajú peniaze, alebo proste niečo.
No je tu aj niekto, čo nedostane ale že absolútne nič?
@mirkasmile ano moj muž a kazdy rok sa na se.e... 🤷🏻♀️
Som lekar v statnej nemocnici, nedostavame nic.
@mirkasmile v nasej firme su odmeny kvartalne (padaju na ine mesiace) a na Vianoce dostavame nejaku inu pozornost tento rok tenisky a ingrediencie na vajecny konak
@mirkasmile minule bolo na emefka že nejaká firma darovala na Vianoce tuším vitamíny a v januári im to strhli zo mzdy. Alebo inde dostali poukážku na 1 deň kedy môžu prísť do prace v rifliach
Takze v porovnani s týmto je Tesco poukážka úplne super darček
U nás sú tiež kvartálne odmeny, do výšky platu. Plus na Vianoce dostávam balík fir. produktov 👌
no, u nas sa kedysi dostala flasa vina plus nejaka klobaska - nechapem, robime administrativu, ale ok, aspon nejaka pozornost. posledne roky vobec nic. asi vyhovorka ze covid, aj ked makame ako fretky.
my dostavame vzdy peniaze - sumu podla toho, ako sa firme dari, dajaky darcek z chranenej dielne - papuce, deka, bunda, ruksak, vino, plus napriklad reprak, inteligentne hodinky. Tiez vzdy bol Vianocny vecierok - kym nebola korona 🙂,
teda 13. a 14. plat mame tiez, ale nie v decembri.
V starej robote sme isli na slavnostnu veceru, ktoru sme si sami platili a mali sme poukazku na masaz, z ktorej sme museli zaplatit dan (aj ti co ju nechceli 🤣)
Moj muz v jednej praci dostal poukazku na knihy a v druhej nic 🙂
Mama vzdy nieco - raz tenisky, tuli vak, mensiu elektroniku (klavesnica, mys, bezdrotova nabijacka, sluchadla)
Nie je bežné dostávat odmeny a darčeky extra, vela zamestnancov je rado, ked maju výplatu vcas 😂 bohužiaľ aj po tych daňových "záležitostiach", toto nie je taká jednoduchá záležitosť. Pomaly uz vyzaduju zdanit zamestnancom aj kavu ktorú do officu kupime 😂 nie to este extra odmeny a darčeky. Co poznám podnikateľov, tie vianočné odmeny idu proste na čierno z ich vrecka a na to nie kazdy dá / má, hkavne ked nemá "cierne prijmy".
@mirkasmile štátna správa - nedostali sme nič, dokonca nás ani pred Vianocami riaditeľ nepustil skôr
Nie nedostávame nič, ledva vyplatia to čo majú, alebo ich špecialita, koľko krát vyplatia menej a doplatia az ked sa človek ozve...choré ale bohužiaľ človek si chce nájsť inde robotu, ale je to z blata do kaluže..neplatia ani sviatky, ani nadčasy, ani náhradné voľno za nadčasy, ani príplatky za víkendy čo majú podľa zákona...robota však nie je manuálne ťažká, máme výborný kolektív, preto tam ostávame...človek ak si prejde horšími zamestniami, tak potom na prácu pozerá aj inak
Dostala som malú krabičku suchých koláčov a fľašu vina
Ano, odmeny, kos darcekovy, flasa vina,a vianocny obed so vsetkym,cize aj majitelia prisli
@mirkasmile Na Vianoce nic,na Mikulasa 2 cokolady.A este bola tombola,kde mohlo 20 ludi z 350 vyhrat nabytok,kt.vyrabame.
Muz dostal 2 vina,kalendar a pero.
Minulý rok sme nedostali nič, len náš manažér nám ako pobočke kúpil poukaz na čiastočnú masáž chrbta. Tento rok som ostala milo prekvapená, keď sme dostali 100e na stravenkovú kartu. Pred sviatkami potešilo ale v tejto práci končím, tak uvidíme čo prinesie ďalší rok 🙃
Nič. Ako vianočná odmena bolo pridanie práce. Ani kalendár vraj máme v mobiloch (vlastných).
My tento rok 20e poukážku na nákup do bio exkluzivnej pekarne 🤦♀️ neviem co toto bol za výmysel, to uz radšej nic nemuseli dat, ešte keď ta pekáreň je niekoľko km ďaleko....tentokrát som fakt nevdacna
manzel take darcekove balenie vino a bioprodukty a 100 eur na stravnu kartu (ale oni odmeny mavaju k marcu/aprilu ako sa uzavrie uctovny rok
my sme mavali ale teraz to dost okresali ale tiez az po vyuctovanii projektov terz ni som na pn len nejake drobnosti bioprodukty
hlasim sa, nic sme nedostali... pracujem v znamej slovenskej banke, tymto ju pozdravujem 😀
ja nedostavam nic , lebo pracujem na zivnost. co si zarobim, to mam. Nado mnou je len financna sprava a ta vzdy len berie a nedava 😉.
Muz dostava 13 a 14sty plat, cca 50-70 % zakladneho platu. Toho roku dostal aj nejaku odmenu za pracovne jubileum v juni a zivotne jubileum v oktobri. Na Vianoce este dostal flasu vina a darcekove balenie maku od lokalneho farmara. Jo a vymer na zvysenie platu, sice male, ale lepsie jak s klincom do oka.
My sme dostali 300 eurove premie. Ale nie je to vobec bezne a sme a.s. kde je vlastnikom stat, takze taketo premie sa vzdy dostanu do novin. Aj teraz nam schvalili novu KZ, co tiez bolo v spravach... Ale inak sme od nasho riaditela dostali na mikulasa mini flasku medu a krasnu voskovu sviecku a od riaditela nasho riaditela tasticku s drahou mensou coko, oriesky a medove cukriky. Velmi ma to potesilo, som tu prvy rok a je to wow, take prijemne, ked popravde nic necakate :D Minule roky som robila v podobnej firme a tam bolo bezne nedostat nic, jedine, ked som robila na uplne malickom oddeleni, tak tam nas nas sef pozval na spolocnu veceru a obcas sme dostali aj flasu vina k tomu 🙂 inak moja mama dostala sadu vianocnych ozdob, co teraz ich firma rozdava k nakupu (ale menej ks ako je v beznej sade) a oco nedostal nic.
My dostávame akurát vianočné odmeny čo je cca 30% z platu to je všetko
My dostávame vianočné prémie v hodnote 150€ a toho roku som ich mala skrátené o 55 € vzhľadom na to že som bola 14 dní v karanténe štátom nariadenej🤣🤣🤣🤦takže nech sa tomu nášmu slovenskému automobilovému priemyslu ďalej darí a milí Korejci dalej sa tu cíťte ako doma👍
Dostali sme odmeny cca 700v čistom (posledné roky na Vianoce dostávame) potom na Mikuláša nejaké vitamíny nejake čokolády a ešte na Vianoce sme dostali 2 poháre na víno v peknej krabičke.🙂
U nas 2x do roka odmeny a pekné. Plus na mikulasa poukazka do kaufu a pred vianocami do lekarne. Predtym v praci vianocne odmeny 50e v hrubom plus salonky🙈.