Dostávajú učitelia nejaké peniaze za to, keď sa dieťa umiestni na vyšších priečkach (prvé 3) v okresných a vyšších kolách olympiád (súťaží)?
Nie, rodicia dostávajú za to peniaze
@klarissa25 heeej? Ani o tom neviem.
A vzdy sa najde niekto, komu neda spavat, za co vsetko by teoreticky ucitel mohol dostat zaplatene, ked ma este aj tie prazdniny😝
@klarissa25 Naozaj? To som si doteraz nevsimla😉
Trochu nadhladu😅
@klarissa25 Aj som tusila, ze si robis prcu😀
Hmmm.. som v školstve od roku 2004 a nepamätám si na žiadny bonus za to, že som pripravila dieťa na súťaž a vyhrala s ním nejakú cenu. Jedinou odmenou bola radosť dieťaťa ♥️
@dskjhfdlkdjhl tak co, hlúpa otazka, hlúpa odpoveď 😅
@dskjhfdlkdjhl len skoda ze mu (ucitelia) nemame prazdniny. tie maju deti, my bud pracujeme alebo mame nariadenu dovolenku 🤪
@kacena4 To tu nepis, lebo o chvilu tu bude par podrazdenych a vysvetlia Ti, ze mas prazdniny a v podstate nic nerobis😉
@dskjhfdlkdjhl a este kazdych 45 minut mas prestavku (ze kopirujes materialy, riesis agendu, ziakov, pripravujes si prezentacie, to vlastne ani nie je praca) a cele dni kavickujes
@zuzana76 Vies, co, mne su uz tieto tvrdenia smiesne, nastastie viem, co robim, ako robim a tieto MK-hodnotitelky mam v pazi😉 Ja som v praci spokojna a dopriala by som aj im taku spokojnost, lebo evidentne su frustrovane.
@dievecka jasné...milióny 🤦♀️
Záleží od riaditeľa, nie je to plošne dané a ani nikde v zákone. Ale áno, ja ako učiteľka som bola odmenená, keď sa moji žiaci umiestnili na prvých priečkach napríklad Hviezdoslavov Kubín vyššie kolá.
ano, my v skole mame odmeny a nech vas aj rozdrapi uz poniektore...
škola má body do hodnotenia škôl, ale učitelia priamo nie sú odmeňovaní
@elizabet173 veru 🤦🏻♀️
Nikdy som za to nič nedostala. Max poďakovanie od žiaka a to mi stačí.
@kacena4 aj nam zamestnavatel nariaduje dovolenku 😉 zakon mu to umoznuje .... Tym rozhodne nechcem urazit ucitelov. Vazim si ich pracu. Moj syn ma skvelu ucitelku.
Mňa by zaujímalo,kde chodia niektorí na takéto myslienky