Ahojte, chcela by som sa spýtať,či neviete že,keď som našla sama robotu,či od sociálky dostanem peniaze,že som našla sama robotu,ako predtým bolo,či ešte robia to.Som evidovaná pol roka? Ďakujem za odpoveď
Predtým to bolo? Pochybujem.
Mozno jedine tak prispevok na dochadzku
@lesana25 áno ževraj ,no ja to neviem,aj mne tak povedali,že mám sa na to spýtať,lebo ževraj bolo tak ,no neviem,ale už viacerí to povedali
@veronikaszabova možno neviem
Hlavne je to blbosť.
@mogaa no aj ja som to povedala,že neverim
Bolo to tak, už nie je. Fungovalo to len do vyčerpania dotácií
Áno, pred pár rokmi také čosi bolo. Bolo to cez nejaký projekt UP (sociálka s tým nič nemá). Však sa opýtaj priamo na UP, či máš na niečo nárok.
Neviem či ešte funguje ale počul som aj ja o takej.
Nie. Neviem o tom, že by mala sociálna poisťovňa vyplácať peniaze za to, že si nezamestnaný nájde prácu. Ale najlepšie, keď sa opýtaš priamo tam, ideálne aj s nejakým článkom/textom z internetu, ktorý to tvrdil.
Bolo to uz davnejsie, vyplacal tu UPSVaR. Bol to prispevok pri prestahovani za pracov. Ak bol clovek nezamestnany, nasiel si pracu v inom meste, sucasne zmenil trvaly pobyt kvoli tomu. Uz sa to ale asi nevyplaca. Bolo potrebne splnit potrebne limity na km a pod.
Takže takto.
Boli 2: Národný projekt "Reštart – Príležitosť pre dlhodobo nezamestnaných vrátiť sa na trh práce" a trval od r. 2017 do r. 2019. A Národný projekt Reštart pre mladých UoZ 2 a trval od r. 2018 do júna 2022.
@qsookie ďakujem za odpoveď
@valiant ďakujem za odpoveď
@mikadooo ďakujem za odpoveď
@ludo21 ďakujem za odpoveď
@qsookie áno zajtra tam zavolám , ďakujem za odpoveď
no isto za to, že si nájdeš prácu ti UP nedá žiadne peniaze.....