Doručovateľka

mnavik
20. nov 2014

Ahojte baby dnes som začala ako doručovatelka a myslím si že nič neviem všetko sa mi zdá ťažké máte stým skúsenosti?

stefka33
20. nov 2014

Ano, vydržala som týždeň a som na seba hrdá. 😀 Nikdy viac. Nikto nezainteresovaný netuší aké je to peklo a hlavne keď prší.

petrouchka
20. nov 2014

Kamaratka robila dorucovatelku a vydrzala mozno 5-6 rokov a celkom bola spokojna, lebo jej manzel robi na smeny a pre nich to bola jedina moznost, ako bola schopna zaviest rano deti do skoly/skolky a potom ich poobede aj vyzdvyhnut.
Jasne, ked je zle pocasie, tak to urcite nie je ktovieco, aj hovorila, ze napr. pred vianocami je viac roboty, alebo ked sa posielaju nejake danove veci a podobne, ze vtedy je vela posty, ale ze celkove je to od sikovnosti dorucovatela, ze niekto stihne rozniest postu do jednej a potom ma volno, iny roznasa do stvrtej... Akurat viem, ze nemala rada leto, lebo ze vtedy kazdemu k jeho rajonu pridali aj nejake dalsie ulice, lebo vzdy si nejaky postar bral dovolenku a ze to jej dlhsie trvalo, kym chodila po rajone, ktory nepoznala...

monika9694
20. nov 2014

ahoj neboj nic pokym sabudes zaucat co by to malo byt minimalne 3 mesiace tak oni ta nebudu prehadzovat z rajona na rajon lebo ta budu chciet poriadne zaucit neboj pokial budes chciet robit cestu k tomu si najdes .... ja som na poste sice este len rok a pol zacinala som na dedine a teraz som v meste tak v meste je to o drzku ,ale zase nikohonepoznas tak sa nezarozpravas s nikym a neotravuju psy....ja som v kezmarku a mame dost dochodkov ,ale zase nieco pomimo zarobis lebo su radi ,ze si prisla tak 1 ku 1 a mas slusne vreckove na mesiac .... vyplata nie je boh vie co ,,,,ale stale aspon pride a mas listky pokial mas zmluvu a mas aj zaplatenu PN keby nahodou.... pocasie je na figu ...ale ked chces robit zvyknes si ....mne zima nevadila pokym som nezastala nebola mi zima ani n aruky ....skor mi vadilo horucavy .... a dazd som malarada len moja posta bola vzdy strasne mokra.... 🙂

frapper
21. nov 2014

Ja som pracovala ako doručovateľka 22 rokov,ešte za totality.Veľa sa od vtedy zmenilo,pošty je viac pretože pribudlo veľa inštitúcií,ktoré všetko posielajú do vl.rúk.Doručovatel je veľmi namáhavá práca aj po stránke psychickej aj po fizickej.Ja som na pošte prežila mladé roky,ale môžem povedať bolo to krásne obdobie,ale to len preto,že sme tam boli dobrý kolektív,bohužiaľ aj moje zdravie sa naštrbilo a musela som odísť.To počasie a stresy niekedy urobili svoje.Teraz už 3 roky pracujem ako obchodný zástupca pre poisťovňu,ale neľutujem to obdobie ako dokučovateľka,nadobudla som dôveru ľudí,lebo som to robila s láskou a rešpektom,veľakrát som bola aj dôverníkom ľudí.Preto ak môžem odporučiť,mladému ak ho to baví práca s ľuďmi nech do toho ide a vydrží čo najdlhšie,ale určite nevydrží do dôchodkového veku,pretože zdravie sa pri tejto práci nalomí.

jaankaa1
18. dec 2021

@monika9694 Monika ešte pracujte na pošte ? Ja začínam od janura tiež v Kežmarku rada by som polsiala

monika9694
19. dec 2021

@jaankaa1 dobrý večer už nepracujem na pošte...😀😀

petko81
19. dec 2021

@mnavik ja som dorucovatelka
Len akurát som. Na marodke som tehotná.
3 a pol roka som robila
V akom meste robíš
Neboj pomali všetko das