Ahojte od piatku nastupujem na dohodu popri evidencii na úrade práce teraz mi to oznámili na úrad som sa už nedovolala. Dovolám sa tam zajtra keď je nestrankovy deň? A stačí ak zmluvu pošlem zajtra iba mailom?? Nie osobne? Ďakujem
@moni106 od piatku začínam takže im to tam zajtra pošlem lebo dnes mi zmluvu nestihli urobiť... A ešte otázka keď pracujem na dohodu popri úrade práce nahlasuje ma ten zamestnávateľ na sociálku a zdravotku? Či je to len popri tej evidencii práca? Nerozumiem sa tomu
@moni106 treba to hlásiť niekde inde ako na úrade práce?
Zamestnávateľ ťa nahlási na SP aj ZP, môžeš zarobiť len do určitej sumy a odrobiť len 40 dní v roku,inak ťa vyradia
@anos18 áno to viem dohoda bude len na 5 dní a mzda nepresiahne tých 218€...ide mi len o to či to stačí poslať mailom na úrad práce a či netreba nič iné hlásiť niekde
Myslím,že stačí v tejto situácii mailom. A SP a ZP rieši zamestnávateľ
@anos18 aha dobre to som nevedela som myslela že ma nehlási nikam keď je to popri evidencii na úrade práce... ďakujem za info 🙂
Staci na urad prace poslat.zvysok riesi zamestnavatel
@moni106 super ďakujem 😊 a neviete či sa dovolám na úrad keď majú nestrankovy deň?
Staci mailom...
Nevolaj, nechoď máš mail na sprostredkovateľku a pošli dohodu
@luccija odfotím zmluvu a pošlem jej to zajtra
Dovolas sa aj v nestrankovy den.ale ked posles email mali by ti odpisat ze email dostali
@moni106 ja im ráno zavolám a oznámim im že od piatku začínam a že zmluvu pošlem mailom aby vedeli len tak pre istotu
A prečo tú zmluvu nemôžeš poslať už teraz?
@vulka pretože mi ju dajú zajtra až
Staci emailom.nemusis chodit osobne.ale stihni to den pred nastupom na dohodu.lebo by ta vyradili