Dohoda o ukončení pracovného pomeru

21. nov 2023

Ahojte, s firmou som sa dohodla o ukonceni PP. Mam si napisat ziadost. Mam tam uviest, ze mi konci RD a ze ziadam o ukoncenie PP k xxx datumu. Ziadost som si napisala pomocou netu. Myslite, ze to takto moze byt? Ak to mam zle, co mam zmenit/prepisat? Dakujem za ochotu a postrehy. Budem vdacna ak sa najde niekto kto mi pomoze. Dakujem za odpovede

melanta
21. nov 2023

V podstate v poriadku, hoci ja by som to napísala inak. Jediná vec, ktorú si uprav je to, že nepíš, že navrhuješ aby v dohode bolo uvedené.... Veď toto čo ty dávaš je dohoda, ku ktorej oni napíšu súhlas alebo nesúhlas. Čiže rovno navrhuj termín ukončenia a všetko ostatné. Žiadna iná dohoda nebude a nie je potrebná. Toto je tá dohoda.

nivea777
21. nov 2023

dieťa má 22.1. 3 roky? ak áno tak by som nedala "chcem ukončiť RD" ale " mi končí RD resp. ukončujem" lebo keď má 3 roky tak je jedno či chceš alebo nie, musíš.
O schválenie 1 dňa dovolenky, nie 1. - to je radová číslovka.

autor
21. nov 2023

@melanta mzdova mi povedala, ze ja mam poslat ziadost a ona mi napise dohodu, ktoru da podpisat riaditelovi a ja mam prist zajtra uz len podpisat.

autor
21. nov 2023

@nivea777 dakujem opravene, ano dieta ma 22.1. 3 roky

autor
21. nov 2023

A musim tam mat vlastnorucny podpis (perom) alebo staci poslat emailom len s uvedenym mena? Dakujem

melanta
21. nov 2023

Zvláštne, ak ti mzdová ide robiť dohodu. Nie je to vôbec potrebné. Ale ok. To, či stačí mailom sa musíš opýtať dotyčnej. Niekto trvá na tom, že tam musí byť podpis, niekto to nerieši a akceptuje mailom čokoľvek.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz