Dohoda a úrad práce

11. máj 2023

Dobrý deň. Prosím Vás neviete mi poradiť. Keď som evidovaný na úrade práce a poberam dávku, môžem pracovať len na jednu dohodu alebo ich môžem mať viac? Ide o to, že pracujem na dohodu v jednej firme a do druhej firmy by som mal ísť na skúšku na 3 dni na dohodu. Ďakujem

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lanka999
12. máj 2023

ja som tak mala min. roku. Pracovala som na dohodu a brala som popri tom subezne rozne davky. Na dohodu mozes odpracovat aktualne 40 dni do roka je to vyhodne ak ti zamestnavatel neprizna cely prijem iba ciastocny napise na papier a tym padom neprides o davky a mas 2 prijmy na urcity cas...

vitez
18. máj 2023

@lanka999 Ak sa mozem pripojit ako ste uviedli vyssie dohoda na 40 dni..a kolko(myslim sumu prijem) má "zapisat"zamestnávateľ na 30dni..a kolko na zvyšných 10 dni..

9lf9
18. máj 2023

Pocas evidencie nemozes mat subeh viacerych dohod, ked ti vznikne druha vyradia ta. Dolozit dohodu den pred jej platnostou. Dohoda v kalendarnom roku v trvani 40 kal.dni za kal.rok, prijem v hrubom max. do sumy ZM 234.42€/ mesacne. Vsetko to bolo v pouceni pri evidencii na urade.

lanka999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lanka999
18. máj 2023

@vitez pisem ip

lanka999
18. máj 2023

@vsetci vie mi niekto poradit ako je to s niekolkodnovou PN a pracou na dohodu? oplati sa mi to?