Rada by som sa opytala hlavne mamicky ktore uz chodia do prace, mate pracu v mieste bydliska?popripade kolko km denne dochadzate autom za pracou?
15 minut autom
@evasim Hneď som si ťukla na Tvoj profil, že odkiaľ si a hovorím si, šťastná to žena! 😁 Ja bývam v Miloslavove, to je dedinka pri Bratislave. Do BA, kde pracuje väčšina našich obyvateľov, sa odtiaľ dochádza katastrofálne. Na moje veľké šťastie tam už nepracujem, dochádzam do Šamorína, opačným smerom. Z domu do práce mám 11 km.
ja to mam cca 25 minut autom podla toho v akom stave je mesto ale ked pride na to, ze pojdeme do skolky tak to isto bude dlhsie lebo to bude zachadzka
5min autom zaniest decka do skolky,potom 5min autom na vlak,potom vlakom 22min a z vlakovej do kanclu 7min. peso.na milionove mesto som velmi spokojna 🙂
Cca 70 km autom. Cesta mi trvá cca hodinku.ale nie som ešte mamička, takze neviem,či moja odpoveď pomôže
Cca 4 minúty autom, peso 15 minút, ale to idem sama, keď idem s malým tak o 10 minút viac kým ho dám do skolky.
V bývalej práci v mojom rodnom meste to bolo o 2 poschodia nižšie, takže asi minúta aj s prezúvaním 😁
bývalá práca - 45 km denne do práce..vlakom a potom autobusom...dokonca aj ako tehotná .
15 min autom do skoly (4 km) a dalsich 20 min do prace
mala som to pol hodinu autobusom a potom este dalsich 10 minut autobusom kedze nemam vodicak, keby idem autom tak je to nejakych 15 minut cesty podla premavky
50 km....popod strecno....
35 km vlakom, 2 km peso zo stanice do roboty a 4 km zo stanice domov peso ...cisty cas, ktory idem do roboty a z roboty su spolu 3 hodiny denne
60km dochadzam...a idem busom, vlakom a zase busom...trva mi to skoro 2hodiny a domov tak isto...
@evasim prva praca asi 10 minút pesi, prestahovala som sa tak to už bolo busom a pesi kol pol hodiny. A zas som sa presťahovala a je to asi hodinu a pol. 3 minuty autom, hodina vlakom a 8 minút busom. A po robote to iste....Bojim sa , co ked sa budem zas sťahovať?? Ale robotu mam stále rovnakú
@basullinka to je celkom masaker. nepomohol by ti aspon ciastocne bicykel na tie niektore useky???
je to 40 km, a časovo kedy ako.. podľa toho ako sú upchaté Košice, od 45 min do hodiny...
@juliet86 pomoct pomohol, ale cesta tam je hlavna a ja mam trosku strach z toho bo idem za tmy a jazdia ako blazni (mam cestak) ale ja som zvyknuta peso a ma odreagovanie to mam rada...to.dochadzanie je masaker, hlavne vstavanie o 4 rano
Cca 20 - 25 minút autom, podľa toho koľko zveriny sa vyskytuje na ceste 🙂 po ceste vyložím dcéru u muža v práci a ja pokračujem do svojej práce.
@basullinka jasne chapem ta. len tolko ze fakt klobuk dole..
@evasim Peso 10min po ceste škôlka.