Ahojte zienky 🙂 mate niektora skusenost s dobrovolnickou praxou cez urad prace? Co na to budem vsetko potrebovat? dakujem
@omgdieta ahoj, tak pred rokom ked som si vybavovala absolventsku prax som si nasla sama kde chcem prax vykonavat ale urad prace mi to neschvalil a pritom som mala vystudovane presne to iste zameranie kam som chcela ist aj praxovat. Neviem ci teraz musim mat presne aj to iste zameranie co som vystudovala alebo si mozem dat aj nejake ine?
ahoj, ja som práve na praxi, áno musíš mať vyštudovaný ten odbor, v ktorom ju chceš vykonávať 🙂 ja som si našla sama a v pohode schválili len to dlhšie trvalo 🙂
no áno tak dlho som aj ja čakala, tak sa priprav 😀 a čo? toľko? no určite nie... mne povedala že budem dostávať 128 a nejaké drobné ☹ to kedy si toľko mala? no som normálne zvedavá koľko mi príde...
a to vlastne ešte môžeš ísť na prax keď si už bola? a no hej hej až toľko aspoň mne to tak povedala, má mi prísť teraz prvá výplata tak som zvedavá... 😒
aha, tak to máš dobre lebo mne povedala, že môžem len raz 🙂 a no hej hej niekomu dávajú len na 3, aj kamarátka si dala a tiež má na 3... a no ja mám administratívu a ty?
ahojte baby, neviete nahodou aká je mzda pri dobrovol. cinnosti?
môžem mať záujem o dobrovoľnícku prax keď som na U.Práce len krátko registrovaná(1 týždeň)
@nikola12 môžem mať záujem o dobrovoľnícku prax keď som na U.Práce len krátko registrovaná(1 týždeň)
@gabrielkabj ahoj zial nemozes, musíš byt vedena na UP aspoň 3 mesiace
aha tak neva dík za odpoveď, keď som sa bola informovať ohľadom nahlásenia na UP tvárili sa že a čo tu chcete my vám prácu nedáme... Nechápem
@gabrielkabj tak to dobře poznam, a najst si dobrovolnicku prax si tiez musíš sama
nie nemusiš mat vystudovany obor v ktorom chceš dobr.prácu vykonavat,ak to nevyzaduje zakon
chcem sa opytat ci je podmienka,mat otvoreny vlastny učet,dakujem,,alebo sa da aj formou šeku dostavat peniažky,dakujem
@simi29 da sa aj sekom
@frenkiss oahoj prosim ta aj teraz je vyska 198 pri dobrovolnej praxi?
@darusenka123 ano stale je....mne tato prax velmi pomohla, akurat ma zobrali ucit na zakladnu skolu a to nemam pedagogicke minimum. Len si ho musim dorobit.
Ahoj-Mám možnosť nastúpiť na dobrovoľnícku činnosť cez UP .Treba sa mi tam poistiť proti úrazu-prepláca to UP? A ešte cestovné či tiež prepláca.
Zmeny od 1.1.2016.. Na dobrovoľnícku činnosť môžu nastúpiť: vek nad 50rokov, rok v evidencii na ÚPSVaR, alebo len základné vzdelanie..
Chcem sa opýtať, že čo mám robiť, keď nedostanem dohodnutu sumu 198e, ale len 70e? Mali sme prázdniny ale len 1 tyzden, a nechápem že prečo dostanem za 3 tyžden len 70e. 🙄
ahoj, ja som sa informovala potrebuješ si podať žiadosť a najlepšie je ak si najdeš sama niečo kde chceš tu činnosť vykonávať, tak musia aj oni podať žiadosť a musis ju vykonávať pol roka bez prerušenia.