Dlhodobá PN a následné kúpele.

baba303
18. feb 2020

Už cez tri mesiace som PN, v marci idem do kúpeľov, tiež počas PN. Ako sa to rieši? Môj doktor mi ukončí PN a novú PN mi dá lekár v kúpeľoch? Ako mi to potom bude vyplatené? Ako keby som v PN len pokračovala alebo sa to ráta ako keby som na novú PN znovu nastúpila dátumom začatia pobytu v kúpeľoch? Idem konkrétne do Lúčok. Ďakujem

mogaa
18. feb 2020

@baba303 záleží od doktora....PN -ku ti vedia vystaviť aj pri nástupe v kúpeloch....pokiaľ ti ju tvoj MUDr.neukončí, treba na ňu dopísať nástup od kedy do kedy je schválený kúpelný pobyt

listicka67
18. feb 2020

Ja som tiež PN 4 mesiace teraz som bola 4 týždne v kúpeloch , PN my vystavovala obvodná lekárka, len do sociálnej poisťovne som zaniesla papier od kedy do kedy som v kúpeloch v prípade kontroly aby vedeli kde som

baba303
autor
20. feb 2020

@listicka67 aha ďakujem za info a to aký papier si zaniesla na sociálnu poisťovňu? Mne teda pokračuje PN len mam informovať poisťovňu, ze budem v kúpeľoch.

listicka67
20. feb 2020

@baba303 ja som prekopirovala kupeln y poukaz ,ktory mi prisiel z kupelov a tam bol datum od kedy dokedy budem tam aj miesto kde sa budem nachadzat