Distribútor značky BIC a MAPED

bubbiik
23. sep 2023

Neviete náhodou kto distribuuje na Slovensku značky Bic, Maped prípadne Farber Castell a Stabillo? Veľmi by mi to pomohlo, keďže aktuálne do jedného projektu zháňame kancelárske a výtvarne potreby a keďže toto sú také overené značky tak by sme sa radi dostali k ich výhradnému distribútorovi na Slovensku prípadne v ČR

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubbiik
autor
23. sep 2023

@maros313 na stabillo som sa ešte nepozerala úprimne keďže túto značku považujeme až ako druhoradú, ale prvé dve značky t.j. BIC a MAPED, sa nám zatiaľ nepodarilo dohľadať

saraxyz
23. sep 2023
bubbiik
autor
24. sep 2023

@saraxyz vďaka, ale žiaľ táto firma ani neodpovedá na správy, už v lete som ich skrz inú akciu kontaktovala a ani neodpísali nič, ani telefóny tam nikto nedvíha, a zároveň majú viac menej iba MAPED v ponuke a ceny majú vysoké, aj pre obchodníkov, mi zháňame výhradne distribútora a ACTIVA nie je priamy distribútor, čo spomínal aj kolega, keďže v jeho bývalej firme chodili obchoďáci z ACTIVY objednávať tovar a ceny lacnejšie už keď tak sú v obyčajnom obchode, len my potrebujeme na dlhodobú spoluprácu distribútora

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saraxyz
24. sep 2023

@bubbiik tu máš bic Slovakia. Tiez by som napísala priamo