Ahojte, po maturitnom ročníku plánujem ísť robiť letušku, ale s priateľom chceme založiť rodinu, neviem ako si to zorganizovať keďže ako letuška na dieťa mať čas nebudem , či začať skôr s letuškou a potom dieťa a iná práca, alebo najskôr dieťa a potom práca letušky (samozrejme dovtedy stále brigádujem)
@hrabovska22 ešte si není ani matka ani letuška🙂a z priateľa, pokým zmaturujes môže byť ex sorry za negativizmus, ale najprv dostuduj, zamestnaj sa a potom by som plánovala dieta
@hrabovska22 neviem ako si ale predstavuješ prácu letušky. Priateľ sa presťahuje s tebou keď budeš lietať napr. Z Londyna? Kamarátka mi vravela keď začínala lietať pre ryanair ,že nejakú dobu musí lietať odkiaľ jej povedia,potom môže požiadať o preradenie. No neviem koľko času ti zostane aj na priateľa nie to ešte na dieťa ktoré bude prvé roky pravdepodobne vkuse choré. Precestuj svet kým si mladá a bezdetná
Urcite najskor byt letuskou. Pocestujes,zazijes a potom mozes mat deti a nemusis lutovat,ze si neskusila byt letuskou. Prve roky letusky su narocne.
Letusku chod robiť kým si mlada pocestujes, budeš mať zážitky, naco si budeš robiť dieťa keď s ním ani nebudeš, letuška je pre mladých bez rodiny, potom si založis rodinu o pár rokov, treba si určiť priority nedovolila by som aby vlastné dieťa v najkrajších rokoch vychovávala rodina, prípadne opatrovateľky, vysoká pravdepodobnosť rozchodu ak by si si spravila dieťa a išla žiť svoj pracovný sen
@hrabovska22 preco a naco chces dieta, ak s nim nebudes??? Dieta nie je hracka…
@hrabovska22 Tusim, ze tu jedna letuska na MK je a ma aj deti. Mozno si tvoju temu vsimne.
@hrabovska22 ahoj, znama mala dcerku. Rozviedli sa a ona stale robila letusku - mala velmi dobre peniaze, robila po rokoch v business class. Mala bola nonstop u dedka a babky pretoze nikdy nebola doma. To planovanie dietata v tejto profesii je velmi dolezite a aj to, co budes robit ak budes pokracovat alebo co budes robit ak pokracovat nebudes moct. Bolo by dobre byvat v meste odkial budes lietat aby si to po prilete nemala daleko domov.