Dieťa a práca letušky

hrabovska22
5. nov 2024

Ahojte, po maturitnom ročníku plánujem ísť robiť letušku, ale s priateľom chceme založiť rodinu, neviem ako si to zorganizovať keďže ako letuška na dieťa mať čas nebudem , či začať skôr s letuškou a potom dieťa a iná práca, alebo najskôr dieťa a potom práca letušky (samozrejme dovtedy stále brigádujem)

kittykat22
5. nov 2024

@hrabovska22 ahoj, znama mala dcerku. Rozviedli sa a ona stale robila letusku - mala velmi dobre peniaze, robila po rokoch v business class. Mala bola nonstop u dedka a babky pretoze nikdy nebola doma. To planovanie dietata v tejto profesii je velmi dolezite a aj to, co budes robit ak budes pokracovat alebo co budes robit ak pokracovat nebudes moct. Bolo by dobre byvat v meste odkial budes lietat aby si to po prilete nemala daleko domov.

luccija
5. nov 2024

@hrabovska22 ešte si není ani matka ani letuška🙂a z priateľa, pokým zmaturujes môže byť ex sorry za negativizmus, ale najprv dostuduj, zamestnaj sa a potom by som plánovala dieta

dagas
5. nov 2024

@hrabovska22 neviem ako si ale predstavuješ prácu letušky. Priateľ sa presťahuje s tebou keď budeš lietať napr. Z Londyna? Kamarátka mi vravela keď začínala lietať pre ryanair ,že nejakú dobu musí lietať odkiaľ jej povedia,potom môže požiadať o preradenie. No neviem koľko času ti zostane aj na priateľa nie to ešte na dieťa ktoré bude prvé roky pravdepodobne vkuse choré. Precestuj svet kým si mladá a bezdetná

marca12
5. nov 2024

Urcite najskor byt letuskou. Pocestujes,zazijes a potom mozes mat deti a nemusis lutovat,ze si neskusila byt letuskou. Prve roky letusky su narocne.

zuzubb007
5. nov 2024

Letusku chod robiť kým si mlada pocestujes, budeš mať zážitky, naco si budeš robiť dieťa keď s ním ani nebudeš, letuška je pre mladých bez rodiny, potom si založis rodinu o pár rokov, treba si určiť priority nedovolila by som aby vlastné dieťa v najkrajších rokoch vychovávala rodina, prípadne opatrovateľky, vysoká pravdepodobnosť rozchodu ak by si si spravila dieťa a išla žiť svoj pracovný sen

guudy
5. nov 2024

@hrabovska22 preco a naco chces dieta, ak s nim nebudes??? Dieta nie je hracka…

beata_k
5. nov 2024

@hrabovska22 Tusim, ze tu jedna letuska na MK je a ma aj deti. Mozno si tvoju temu vsimne.