Ahojte ľudkovia, mam taky problém v tomto týždni som zacal prvý x v mojom živote pracovať nočné zmeny . Robím nan3 zmeny .... Mam diagnostikovane od psychiatra OCD s hypochondriu plus priznaky depersonalizacie derealizacie a ešte mam nabeh na epilepsiu na všetko užívam tabletky záchvat som ešte nikdy nemal len mam nabeh ....
Chcem sa vás spýtať v tomto týždni ako som zacal robiť nočné tak sa citim totálne ale ze totálne mimo realitu uplne ako keby som to nebol ja ako keby som len chodil a nebol prítomný. Takéto pocity som mával ešte predtým ako som zacal robievat nočné ale teraz je to extrém ako som v tomto týždni zacal robievat nočné... K psychiatrovy idem za necelý mesiac budem to s nim riešiť urcite co to môže byť z tej depersonalizacie derelizacie pretože je to hrozne nedá sa my absolútne vobec fungovať. Myslite ze to bude depersonalizacia a derealizacia z toho ze sa aj malo vyspím?Som čítal na nete ze to môže byť z toho ze sa aj malo vyspím plus ten prehodené rezim ..... strasne sa bojí ci sú toto není niake pocity psyhozy .... dakujem za odpovede ľudkovia. S pozdravom.
Nechapem,ako je mozne,ze pracujes nocne🤔.
Predpoklad na pracu v noci,je bezchybny zdravotny stav...
nechápem ani ja,ako ti mohol lekár povoliť nočné zmeny
@jakubd nemôžeš pracovať na nočné zmeny ak máš také diagnózy. Sám vidíš, že ti to nerobí dobre a nechápem čo za lekára by ti povolil takú prácu.
Ani nejde o to,či autor prešiel lekárskou prehliadkou alebo nie.Poznam človeka,ktorý mal masívny infarkt a o pol roka bol späť na nočnej službe.🤷🏻♀️
Psychické diagnózy má každý tretí jedinec pomaly a to naozaj nie je dôvod,aby ho lekár nepustil.
ALE.Nie každý človek je stavaný na prácu v noci.Jednoducho si na to nevedia zvyknúť a ich telo to nedáva.Je to normálne a v poriadku.Urcite to netreba ignorovať a riešiť.Nocne nie su pre všetkých a nie je žiadna hanba povedať,že to nedáva človek a pracovať tam,kde nočné nie su
@jakubd Dlhodobo to nedáš a zhorší sa ti psychický stav.Sorry, že tak tvrdo, ale toto nie je práca pre teba.Na všetko máš odpoveď, tak prečo sa po týždni cítiš zle
""OCD priznaky už nemám minimálne a Hypochondria tiež a depersonalizaciu môžu mať aj absolútne zdravý ľudia....""
Ty potrebuješ kľud a normálny spánok na regeneráciu.Nocne sú záťaž na psychiku a hlavne ten nedostatočný spanok
Neviem, kamoska ma nieco podobne a ma plny ID v Cesku, ma v papieroch nezamestnatelna ani za specifickych podmienok. Sa divim, ze toto niekto dovoli robit nocne s takou kombi diagnoz
@doriiis zaujimave, ze s takou kombi diagnoz nemozes studovat napr ziadny zdravotnicky smer, ziadnu elektrotechniku a podobne veci, ziadnu pedagogiku pre ucitelske smery a materske skoly. Tam vsade musis byt prave absolutne fit. Mne toto nepride lahka kombi diagnoz. Ale tak mozno ide o nenarocnu pracu u autora. Teda aspon dufam
Vo všeobecnosti sa psychiatrickým pacientom neodporúča pracovať na nočné zmeny.
Nerozumiem v prvom rade ze si sa uchadzal o taku pracu, v druhom rade nerozumiem ako ta s takymi diagnozami mohli prijat. Absolutne nevhodny stav na takyto rezim, ty potrebujes mat pravidelny denny rezim a nie kazdy tyzden prepinat na uplne ine nastavenia.
@vanilkovazmrzka ľudi so psychickymi problémami je v dnešnej dobe strasne strasne veľa a ja som už zanietený pacient , OCD sa m neprejavuje už len troska hypochondria a depersonalizacia ale tu som mával aj predtým ako som pracoval nočné..... to neznamená keď ľudia majú psychicke problémy ze nemôžu robiť nočné......
@jakubd zato ze ty mas problemy neznamena ze NIKTo uz nie je 100% zdravy. No cudujsasvete je. Nehivorim ze nemas pracovat, iba ze rezim striedania zmien nie je pre teba
@jakubd nie som odborník ale myslím, že to môže určite súvisieť. V noci sa vyplavujú iné hormóny, narušený spánok a rytmus môže toto všetko ovplyvniť a rozhádzať. Určite by som psychiatrovi zavolala a poradila sa, myslím, že bude vedieť pomôcť 😊