Stretli ste sa uz s tym, ze z veducej funkcie sa stal clovek beznym zamestnancom? Ze mu odobrali funkciu a nechali ho ako radoveho zamestnanca.
Samozrejme, kvoli padnym dovodom. Napriklad sinaka podriadenych, klamstva v dochadzke, zvyhodnenie brigadnikov a podobne....
Stretla ale z politických a teda nie pádnych dôvodov.
Áno, po petícii a sťažnostiach, ale v novej rádovej pozícii bola ešte nepríjemnejšia ako.keď bola vo vedúcej pozícii (k tým najviac zraniteľným)
verim, ze sa jej to stane, to by bolo pekne, ale taky clovek by mal byt vysmareny, kazdy kto sikanuje podriadenych
Ano … ale plat im nechali, jeden sa zariadil medzi radovych zamestnancov dobrovolne, cely den sa hupal na stolicke a obcas nieco spravil … potom odisiel do dochodku. Ale posledne 3-4 roky fakt odsedel
Áno, zažila som, že som manažéra preradila na nižšiu pozíciu, radovú ako si to nazvala. Samozrejme, aj s adekvátne zníženou mzdou. Išlo ale o prípad, kedy išlo o dobrého kolegu, len ako manažér nebol vhodný. Zažila som aj bosing u svojich manažérov a iné nevhodné správanie, takí manažéri išli úplne preč.
@melanta a ide to len na zaklade pisomnych staznosti? Ci aj ustne, ked sa stazuje viac zamestnancov, tak je to mozne? Mnohi vsak radsej odisli, akoby to mali riesit. Dovod odchodu bol vzdy jasny...
Samozrejme, že stačí ústne. Avšak - ak máš problém s nadriadeným, tu je potrebné, aby to chcel nadriadený tvojho nadriadeného uvedené riešiť. Keď za mnou prišli ľudia, že sa niečo deje, overila som si to a riešila. Ale veľa manažérov sa vždy postaví na stranu manažérov a nie radových zamestnancov. Ak odišlo viac ľudí kvôli jednému manažérovi, neverím, že jeho nadriadený si nie je vedomý dôvodu. Je. Ale je manažér slaboch a nechce to riešiť. To je môj názor. Ale ako zamestnanec by som to skúsila, písomne, nielen na nadriadného svojho šéfa, ale aj na personálne.
Áno stretla.