Buduci tyzden mam rozlucku v praci a neviem prist na to,co dat sefom. Davali ste nieco aj kolegom? Sme 3 kolegyne. Davali ste nieco sefovi pri odchode? Chcela by som nieco na pamiatku,ale netusim,co sa dava.
U nás si robíme take malé posedenie, chlebíčky, koláče, pizza, niečo na pitie, ale darčeky si nedávame
darceky, ze odchadzas? naco? .....
ja som upiekla dva plechy kolacov, nieco slane a urobili sme si v praci posedenie - rozlucku, to je vsetko.
Odchadzas do inej prace alebo na matersku? Ja by som na tvojom mieste ked sa lucite v dobrom, tak urobila nejake male pohostenie, Ale ked si to tak vezmem, tak u nas nikto nic nerobil,ked odchadzal. Akurat prisli podat kazdemu ruku, rozlucit sa. To bolo pekne gesto.
Keď ty odchádzaš, tak by mali dat darček oni tebe, nie? 😃 Este som nepočula, ze odchádzajúci dava dar.... Max nejaké pohostenie na rozlúčku.... Ja som to odbavila kolacom
Netreba dávať nič. Načo? Aby to založili niekde do skrine a po čase si ani nespomenú? U nás malé pohostenie pripraví ten, čo odchádza, niektorí ani to. Aj to sú podľa mňa zbytočné starosti, pretože keď sa chcem s niekym ešte stretnúť, tak dohodneme kávu a ostatnym je to jedno.
ja som doniesla kolaciky veci na pitie, slane a posedeli sme a dostala som od nich darcekovy kos...
u nas sa tiez nedava darcek - darcek na rozlucku sa skor dostava 🙂 ked tak prinesie niekto slane/sladke a posedime si spolu ale darcek sefom a kolegom isto nie
Sefom by som nedavala nic, maximalne nejake kvalitne vino, kolegyne by som pozvala na veceru
My sme odchádzali 2 naraz a boli sme malý kolektív a dobrý. Ja som každej dala nejakú drobnosť a upiekla kolac šéfovi som dala sladkosť čo mal rád, už by som to nespravila😂😂😂😂 mala som sa naňho vykašľať
nič som nedávala.... on mne výpoveď...😉