Darček pre kolegyňu na Vianoce

15. dec 2022

Čo ste vybrali pre kolegyne na Vianoce ? Teda tie z vás ktoré sa zvyknete obdaruvat niečím s dobrou kolegyňou...malú pozornosť...dik za inšpiráciu 👍

lenkit
15. dec 2022

Určite by som sa vyhla hrčekom, čaju, sviečkam a pod.
Neviem, aký máte rozpočet, ale mňa by potešilo niečo praktické. Mojej kolegyni som kúpila napr. kefu na vlasy, ktorá ju u mňa zaujala, vianočné ponožky, rukavice. Prípadne krém na ruky alebo balzam na pery.

jaskolka
15. dec 2022

Strašne veľa možností... Hrnček, kľúčenka, pero s menom, srandovné ponožky, vianočné balenie čajov, alebo kávy, nejaká dozicka, drobná kozmetika - krém na ruky, malé telové mlieko napríklad,drevené náušnice mne raz kolegyne dali osušku s menom. Závisí od toho, akú sumu máš na to a od vzťahov s kolegyňami.
(ponožky, náušnice skôr vtedy, ak poznáš už trochu vkus)

dadka128
15. dec 2022

My sme s mamou pre kolegyňu kamošku spravili balíček, dali sme tam manufaktúru set ruža so soľou do kúpeľa, svietiacu sviečku, ružičku v kvetináčiku a kvitnúci čaj ..

lija22
15. dec 2022

bomby do kupela mne sa zdaju ako drahy rozmar. Keby som ju dostala urcite by som sa potesila

syslik81
15. dec 2022

ja som min rok kazdemu kupila peknu ozdobu na stromcek- klasika drevenna dedinka v gule a aj svietila... vsetci boli happy . sprchace a podobne kraviny maju kazdy rok a tak zmena nezaskodila

kikushaa
15. dec 2022

My mame v praci secret santu kazda sme si vyzrebovali jednu kolegynu. Dohodli sme sa ze do vianoc sa budeme snazit vyzrebovanej kolegyni dvihat naladu tak aby neodhalila kto je jej secret santa 😁 ja svojej kolegyni planuje kupit vianocnu ozdobu macka - z detomsrakovinou. Dufam ze sa potesi 🙏

autor
15. dec 2022

Moja kolegyňa je náročná, všetko má alebo sa jej nič nepáči preto skôr niečo praktické. Rozpočet malý pár eur ide o to že aspoň niečo a mne dochádzajú nápady. Sme protiklady mňa napr poteší všetko som nenáročná . Ďakujem vám zatiaľ za inšpirácie

sovica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mata90
15. dec 2022

Mne sa veľmi páčilo keď mamina dostala darčekový kôš plný kvalitných cestovín, bolo to zabalené v košíku,pribalene krásne utierky. Využiteľný darček.

sovica
15. dec 2022

@autorka, čo znamená rozpočet pár Eur? 3, 5, 10? Lebo to je dosť rozdiel.
Mrkla som DM-ko. Do 5€ sa dá kúpiť lepší telový šampón (cca 2,50€ napr. Nivea, Alverde, Dove...) a pleťová maska Garnier (2,45€).
Lacnejšia verzia do 2€ telový šampón Balea (0,95€) a hydrogélové vankúšiky pod oči s kyselinou hyalurónovou Balea (0,95€).
V Pepcu mávali pekné a lacné diáre, aj pekné hrnčeky sa tam dali kúpiť. Nežijem na SK, tak neviem, aký výber majú teraz. Ale ak je kolegyňa náročná a nič sa jej nepáči, ako píšeš, tak nebude spokojná asi s ničím, čo kúpiš...
Ja som spravila balíčky (kupovala som pre 6 kočiek): kahanec na sviečku (každej som kúpila s inou potlačou), sladkosť After Eight a 4 drevené vianočné ozdoby. Všetko spolu aj s tou vianočnou taštičkou ma vyšlo na 5,40€ x 6 (na všetok vianočný tovar som vystihla akciu -50%).

zeldia
15. dec 2022

Ja mám rada jedle darčeky napríklad hocičo z kvalitnej čokolády

marca12
15. dec 2022

Uff no to sa tazko vybera. Mala som taku kolegynu. Jeden rok som jej dala med s trubickami a bolo mi jedno,co si mysli.

zeldia
15. dec 2022

@marca12 podľa mňa ak nema alergiu na med tak je to super dar na Vianoce pre niekoho čo nic nechce. Toto sa dá aj posunúť ďalej aj susede ak nechce ona jesť.

vulka
15. dec 2022

Voňavé mydlá v tvare kvetov

zuzana76
15. dec 2022

peknu ozdobu na stromcek, nejaku sklenenu gulu, alebo nieco prakticke ako med, nutela slowtella, dobre vino, liker, napr domaci v peknej flasi, nieco na sposob baileys, alebo vajecny liker

bimbambom
15. dec 2022

No u nās sú čaje , kāvy sviečky naozaj hitovky

Ja dávam tento rok horúcu čokolādu a každej niečo iné čo som vyrobila ( vyrábam každý rok ) .
Takže nāramky s kameňmi , masku na oči ľanovú , a srdiečka plnené levanduľou 🙂

vulka
15. dec 2022

Prikladám foto mydiel

sovica
15. dec 2022

@marca12 Tak mňa by si s takým darčekom potešila😍 Čaj sladím len medom, takže u mňa sa to míňa jedna radosť a trubičkami by som tiež nepohrdla.

janage
15. dec 2022

Sviečka z včelieho vosku, a rôzne variácie medov od včelára ak nie je alergik. Med so škoricou, med so zázvorom, med s cucoriedkami, malinami, brusnicami, šípkami (je to mixnuté konzistencia ako pomazanka)
Poukážku do kníhkupectva - sú už od 5e
Oriešky v čokoláde, či bez, niečo na spôsob Mixit
Čaj
Ja som za praktické veci, najlepšie čo sa daju zjest alebo vypit a nemám rada tzv. lapače prachu

autor
15. dec 2022

Dobre kocky ďakujem za nápady , ona nečíta ani diáre nepoužíva ani ponožky nenosí také myslím srandovné 😆 kúpim nejaký krém na ruky tých nie je nikdy dosť a k tomu niečo oriešky čaj a vybavené 👍 nejdem si robiť vrásky. Pekne sviatky majte všetky 🎄🌟

leskovael
15. dec 2022

Ja by som zase krem na ruky nekupovala lebo u mna takéto veci neobstoja. Na pleť a tvar mam svoje značky a ine si malokedy dám. Osobne nemám rada tieto dary (od rodiny max šampón a balzam tym sa vždy poteším lebo už vedia aké)
Za mna sviečka, ta vždy poteší, menšia sada čajov s vianočným motívom alebo nejaká kvalitná vianočná čokoládka. Das do taštičky a mas pekný aj praktický darček.

bilancia
16. dec 2022

nejaku prirodnu kozmetiku 🙂 manufaktura ma krasne balenia a mavaju casto aj nejake zlavicky pri pokladni na veci, nejake mydlo, balzam na pery, sprchac alebo sampon

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz