Dajte prosim tip na darcek pre kolegyne, ktorym som bola veduca. Skvely kolektiv, odchadzam kvoli ponizovaniu stavov, kvoli zlemu vedeniu, s nimi som mala skvely vztah. Privitam aj vtipne darceky. Ziadne hrnceky, a osusky “najlepsia kolegyna” 😂😂 dakujem
Cokolady Merci
Objednaj chlebicky a velku tortu
U nás odchádzajúci donesie občerstvenie. Darček dostáva.
Ja ked som odchadzala, tak som upiekla cheesecake. Darcek na rozlucku mi dali kolegovia. Ale pamatam si, ze kolegyna, ktora tam pracovala dlhsie, kazdemu z nas dala pero s nasim menom. Bolo to mile.
Neviem koľko vás je, ale 3-4 fľaše šampanského
Ja keď som išla na materskú tak som upiekla koláč a objednala som pizze - spoločný obed.
No… toto davam bezne pocas mesiaca ako motivacku, podakovanie alebo len tak, aby bola dobra atmoska. Chce to nieco lepsie, velkolepejsie 🥳🥳
Kolegyna nam doniesla nausnicky, ona sama vyraba, druha dala cokoladu. Prip.maly kremik na ruky, to ma u kolegyn velmi velky uspech vzdy 🙂
U nás kolegyňa doniesla také malé fľaštičky tatranského čaju s rôznymi %.
Keď som odchádzala z predošlej práce, tak som kupovala akurát tak babám takú lepšiu kávu a hrnčeky, aby mali pamiatku. Nič nejaké veľké, také drobnosti, čo potešia 🙂
Ja som doniesla pagáče, zákusky a voňavé sviečky. 🙂
Podľa mňa ty by si mala dostať darček, keď už ... 🙃
Ja som pri odchode na druhú MD mala už len troch kolegov v rámci môjho tímu (žiaľ znižovali sa stavy). A keďže koláčiky nosím do práce bežne a obedy boli tiež na pravidelnej báze podľa príležitosti, tiež som sa rozhodla kúpiť im darček.
Kolegyne dámy dostali pohár na vino
https://www.bellarose.sk/dekorace/pohar-na-vino...
A kolega usb kľúč v tvare otvárala na pivo.
Máme veľmi dobré vzťahy a so všetkými sa poznáme dlho, takže som sa neobávala reakcie 😉 (hlavne pri tom usb 😁)
Ked odchadzas, asi oni tebe kupia darcek, nie? 🙂 aspon teda u nas je to tak. Ale k veci, ja by som ich pozvala na obed/ranajky, proste nejake posedenie.