Ahojte. Mam v praci vyborny kolektiv a samych uzasnych ludi. Velmi rada by som im nieco darovala v moj posledny den v praci a rada by som si od vas nechala poradit.
Napadla mi jedna vtipna spolocenska hra, ktoru by mohli hrat pocas teambuildingov alebo nejaku knihu z nasho oboru.
Ak by ste mali tip na nejaky vtipny alebo mily darcek, co by bolo vhodne darovat v takejto situacii, sem s nim 🙂 vdaka za rady 🙂
O aký veľký kolektív sa jedna? Lebo je rozdiel, či máme radiť darček pre 6tich, či pre 20tuch.
ziadny darcek by som nenosila, normalne kolac, max nejake obcerstvenie
darcek zapadne prachom, vyhodene peniaze
Nám kolegyňa keď odchádzala, doniesla každému kľúčenku s jeho menom. Doteraz ju nosím na kľúčoch od práce a vždy si na ňu spomeniem 🙂
Náš kolega objednal pizze do práce keď odchádzal, to bolo všetko (11 ľudí). Ale ja som pravidelne dostávala od šéfky na Vianoce, Mikuláš a tak nejaké darčeky a poviem ti pravdu.. Netuším kde sú. Takže darčeky za mňa určite nie
Nikdy som sa nestretla s tým, aby odchádzajúci nosil darčeky. Zvykne priniesť skôr koláč, alebo nejaké pohostenie a keď darček, tak dostáva skôr on od nich.