Ahojte 🙂
Ako začínajúca učiteľka by som deťom chcela pred Vianocami kúpiť nejakú drobnosť. Zatiaľ som však nič vhodné nenašla.
Čo vy zvyknete dávať?
Moje deti si zo školy nosili len balíček sladkosti od Mikuláša a od triednej nedostávali už pred Vianocami nič.
Ďakujem za každú radu 🙂🙂🙂
@dzescebuly co Tip?ak napisala tip na darcek,tak spravne...typ s ypsilonom je nieco uplne ine
@zuzinabila Ja som to nevidela, zrejme je to už opravené, ale z toho, čo napísala @dzescebuly , je zrejmé, že autorka napísala "typ" a ona ju opravila.
Ja ti neviem, naco je dobre toto darcekovanie z kazdej strany. Moja dcera nikdy od ziadnej ucitelky ziadny vianocny darcek nedostala a nezda sa mi na tom nic cudne. Podla mna na to deti netreba zvykat.
Nasa zakladka mavala velmi mily vianocny jarmok - navarili punc a predavali veci s vianocnymi motivmi, co vyrobili v ramci vytvarnej, ci doma napecene kolace, to boli naozaj prijemne zazitky aj pre deti, aj pre rodicov.
@evamarek77 pohladnica je pekny napad.🙂
lepsie je dat im spilocny hodnotny dar ktory budu pouzivat cez prestavky v skole napr. knihy, spolocensku hru... ako vyhodit peniaze za pakovinu ktora im bude k nicomu tot moj nazor
@silviaff nejakú ozdobičku na stromček
Starší syn, keď bol na prvom stupni dostal od p.učiteľky ručne robenú pohľadnicu s jeho menom. Mladší dostal minulý rok maličké ručne robené mydielko.
Ja som mala v triede vzdy aj ziakov, ktori nemali doma ani stromcek. Kazdy rok som im ako triede kupila puzzle a knihu. Pripadne dvojo puzzle, aby boli "chalanske" aj "babske " 🙂.
Aj nasa dava mikulasa ale platime si to my rodicia ucitelka zo svojho urcite nezaplati a na vinoce si davaju deti navzajom nieco ale mne osobne sa tiez nepaci toto darcekovanie neucime deti skromnosti a potom to tak vyzera ze oninpriam ocakavaju ze im furt niekto nieco da a blbosti doma pribudaju
A na co, prosim Ta???
Naši budú mať vecierok, navzájom si vyžrebuju komu vyrobia darček. Pani učiteľka všetkým z triedneho fondu kupila knižky na čítanie s porozumením. Odsúhlasili sme to na rodičovskom.
@silviaff u nás si deti dávajú navzájom, každý má priniesť niečo malinke do 3 EUR. Baby dali super tipy. Určite by sa dcéram páčila ozdoba na stromcek, anjelik, kominarik a pod. Pohľadnice si tiež odkladajú a vytesuju sa z nich, dá sa tam niečo milé, osobne napisat. Alebo aj kinder vajíčko také vianočné je milé, vianočné nálepky, prívesok na ruksak...
@silviaff 🙏prosím neuraz sa ale "Tip"