Darček od učiteľky pre deti na Vianoce

silviaff
4. dec 2022

Ahojte 🙂

Ako začínajúca učiteľka by som deťom chcela pred Vianocami kúpiť nejakú drobnosť. Zatiaľ som však nič vhodné nenašla.
Čo vy zvyknete dávať?

Moje deti si zo školy nosili len balíček sladkosti od Mikuláša a od triednej nedostávali už pred Vianocami nič.

Ďakujem za každú radu 🙂🙂🙂

dzescebuly
4. dec 2022

@silviaff 🙏prosím neuraz sa ale "Tip"

macik34
4. dec 2022

@silviaff dcéra raz dostala krásne zabalené pernikove srdiečko s menom. Doteraz ho má odlozene

macik34
4. dec 2022

@silviaff aj nejaká zaujímavá ozdoba na stromček by bola fajn

martul
4. dec 2022

@silviaff moja dostala taku malú podkovicku magnetky. Podľa mňa keď pojdes na vianočné trhy určite niečo nájdeš, malé sviečky srdiečka z vosku, zvončeky..m

kate_cs
4. dec 2022

@silviaff my v jasliach dávame deťom ponožky. Také tie hrubé, mäkké teplé. Alebo by som volila nejakú magnetku, perníkové srdiečko s menom, to vieš aj ty doma upiecť.

zuzinabila
4. dec 2022

@dzescebuly co Tip?ak napisala tip na darcek,tak spravne...typ s ypsilonom je nieco uplne ine

h2
4. dec 2022

@zuzinabila Ja som to nevidela, zrejme je to už opravené, ale z toho, čo napísala @dzescebuly , je zrejmé, že autorka napísala "typ" a ona ju opravila.

mandzula
4. dec 2022

Ja ti neviem, naco je dobre toto darcekovanie z kazdej strany. Moja dcera nikdy od ziadnej ucitelky ziadny vianocny darcek nedostala a nezda sa mi na tom nic cudne. Podla mna na to deti netreba zvykat.

salome123
4. dec 2022

@mandzula máš pravdu.... Zachvíľu budú rodičia premýšľať, že čo dať na Vianoce učiteľkám keď učiteľky dávajú darčeky deťom. Zdá sa mi toho "už príliš".

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
4. dec 2022

Nasa zakladka mavala velmi mily vianocny jarmok - navarili punc a predavali veci s vianocnymi motivmi, co vyrobili v ramci vytvarnej, ci doma napecene kolace, to boli naozaj prijemne zazitky aj pre deti, aj pre rodicov.

mandzula
4. dec 2022

@evamarek77 pohladnica je pekny napad.🙂

kacena4
4. dec 2022

lepsie je dat im spilocny hodnotny dar ktory budu pouzivat cez prestavky v skole napr. knihy, spolocensku hru... ako vyhodit peniaze za pakovinu ktora im bude k nicomu tot moj nazor

tykat
4. dec 2022

@silviaff u dcery pisala triedna take male osobne venovanie kazdemu ziakovi, nieco mile povzbudzujuce a zabalila s medovnickom.

daniela2202
4. dec 2022

@silviaff nejakú ozdobičku na stromček

littledevil
4. dec 2022

Starší syn, keď bol na prvom stupni dostal od p.učiteľky ručne robenú pohľadnicu s jeho menom. Mladší dostal minulý rok maličké ručne robené mydielko.

vreckovka2
4. dec 2022

Ja som mala v triede vzdy aj ziakov, ktori nemali doma ani stromcek. Kazdy rok som im ako triede kupila puzzle a knihu. Pripadne dvojo puzzle, aby boli "chalanske" aj "babske " 🙂.

katulienkax
4. dec 2022

Aj nasa dava mikulasa ale platime si to my rodicia ucitelka zo svojho urcite nezaplati a na vinoce si davaju deti navzajom nieco ale mne osobne sa tiez nepaci toto darcekovanie neucime deti skromnosti a potom to tak vyzera ze oninpriam ocakavaju ze im furt niekto nieco da a blbosti doma pribudaju

mimi3008
4. dec 2022

A na co, prosim Ta???

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
araavdva
4. dec 2022

Naši budú mať vecierok, navzájom si vyžrebuju komu vyrobia darček. Pani učiteľka všetkým z triedneho fondu kupila knižky na čítanie s porozumením. Odsúhlasili sme to na rodičovskom.

almia
4. dec 2022

@silviaff 3D ozdoby na stromček určite potešia...ak chces aj vyrobím 🙂

nwnw
4. dec 2022

@silviaff podla veku deti. Ja som zastanca praktickych darcekov. Kludne by som skombinovala drobnu sladkost s niecim uzitocnym napr struhatko

dudka1979
5. dec 2022

@silviaff podľa mňa je strašne milé, že ťa to napadlo, nikdy nevieš, koľko veľa to pre niektoré môže znamenať, syn má odložené dodnes, dostal srdiečko papierové a bol nadšený..

semtexka1
5. dec 2022

@silviaff u nás si deti dávajú navzájom, každý má priniesť niečo malinke do 3 EUR. Baby dali super tipy. Určite by sa dcéram páčila ozdoba na stromcek, anjelik, kominarik a pod. Pohľadnice si tiež odkladajú a vytesuju sa z nich, dá sa tam niečo milé, osobne napisat. Alebo aj kinder vajíčko také vianočné je milé, vianočné nálepky, prívesok na ruksak...