Dobrý deň.
Máte niekto prosím skúsenosť s prácou vykonávanie inventúr s firmou Dantem?
Ďakujem.
@ana4556 a ake ? Pozitivne? Su seriozna firma? Vies mi prosim napisat viac,dakujem
Aj ja som.tam.pracovala pred 6 rokmi. A nemám negatívne skúsenosti, bola som spokojná.
Áno, je to seriózna firma a chodím tam pracovať, nie pravidelne, keďže teraz je toho menej, ale je to úplne fajn, pretože je to v noci a to mi vyhovuje na tejto práci. Mám s nimi taktiež + skúsenosti a môžem odporučiť.
@ana4556 a je to len v noci,ci aj cez den? Dakujem 🙂 a este jedna otazka, zabezpecuju aj dopravu do tych miest kde sa vykonava inventura? Dakujem 🙂
Áno sú aj denné inventúry, tam sa dá zarobiť aj viac peniažkov a doprava je zabezpečená, ale je možnosť aj taká, že sa dostavíš na miesto sám a oni ti preplatia za to nejakú sumu
To bola zatiaľ moja najhoršia brigáda ale asi mi to iba nesedelo. Vydržal som asi tri nočné .
@michal711 preco ak sa smiem spytat?
Ako prebiehajú tie nábory?
Ake dali kontrolné otázky na pohovore ? 🤣
@mirka8105 ahoj, posielajú automaticky, tuším vo februári
Ahoj ďakujem 😉
Ja som sa ku nim prihlásil koncom minulého roka, cez zoom sme mali pohovor viacerí naraz, test bol jednoduchý. Vraj kopec zábavy, všetci si tykajú. Nuž neviem všetci nie a zábava nejak som nepostrehol. Mal som za január 6 inventúr (3 nedele , sobotu a 2 v týždni) dokopy vyše 39 hodín odmakaných. Cinklo mi 230 euro....ja som bol uprimne sklamany a to z toho cca 45 euro ma vysiel benzín čo som sa musel dostaviť bud na miesto inventury alebo odchodu autobusu. Už som poslal výpoved, nikde som tak zle nezarobil :/
@mirec1986 počula som tiež o tom že jedna pani bola 6 dni počas víkendu s dostala 250€ a teraz čítam toto takze pravda to bude . Nebola som ešte cez nich na brigádu len som u nich prihlásená ale asi ani nepôjdem 🤦🏽♀️ a to pobočka je len v po a z tamadial je odchod a ja sa ešte musím dostať z iného mesta tam lebo nie som z Prešova
@lenka1989 Nuž veru je to bieda. Ja som bol v tom že tá hodinovka je v čistom už, ale prakticky ti strhne na odvodoch a daniach cca 30 %. Čiže reálne je denná 3 € v čistom a nočná cca 4 € pri víkende viac. A to keď ideš na inventúru niekde ďalej tvoj čas je platený ešte menej, kým sa tam všetci vybalia, rozdelia ťa na skupiny po práci kým vytlačia prezencku tak tvoja reálna hodinovka je ešte nižšie a keď ešte nebodaj urobíš par chýb dostaneš minusko. Neviem ako to majú študenti a dôchodcovia, tých asi toľko nezdanuju neviem... Ale ako brigáda popri mojej práci je to úbohé. Po nociach makať otáčať si režim, nevyspatý... A nakoniec almužnu za to. Smutné
Áno