Ahojte. Je tu niekto, kto pracuje v danteme, ako brigádu popri hlavnej práci?
@caroline_ moja mamka sem-tam zvykne ist takto privyrobit, okrem toho podnika. Prihlasit sa zvykne len na smeny, ktore su dlho a daleko.
@dancingqueen321 ja som tam bola raz,byvala som v dedine a nemala som vodicak,okolo 18 som teda sla na autobus do mesta,z ktoreho mal byt spolocny odchod,malo to trvat cca do 6rano,s tym som ratala,vedela som ze o takom case mi aj pojde mhd domov,no inventura skoncila okolo 1 a ked sme prisli o 3 do mesta,z ktoreho nas vyzdvihavali,som asi 20xvolala muzovi nech sa zobudi a ide po mna,inak neviem co by som do 6 robila...tym u mna dost klesli,keby som nejaka 15ka,tak nemaju za mna zodpovednost?trochu nedomyslene
@caroline_
@dancingqueen321
Kedysi som tam robila, počas školy, cca 8 rokov dozadu. Skôr by som chcela vedieť, ako tam funguje teraz. Vraj sa prioritne robí cez týždeň a víkendy sú len pre tých, ktorí chodia pravidelne cez týždeň?
@caroline_ Ano, aj moja mamka toto okritizovala. Ze mali robit do rana a realne vraj neodrobi tolko hodin, co potrebuje, aby sa jej oplatilo. A autom ona nebude chodit 30km do mesta aj nazad vnoci domov, ved to je aspon 15 eur na benzin. To by museli viac platit, preto berie smeny len dalej, kde su priplatky za km. Tym padom aj kvoli ceste neskonci o 1 vnoci.
@123profil321 toto ti neviem povedat, moja mama nefiltruje vikend/tyzden. Len lokalitu a odhadovany cas. Na par hodin by ani nesla. Pri tych drobakoch co platia, sa jej neoplati ani, lebo nezarobi ani to, co da na cestu do mesta a spat.
@dancingqueen321 tak, ja by som nemusela dochádzať do mesta k autobusu, čiže by som na ceste neprerobila
@123profil321 ja som bola raz a nebola som spokojna,ak mas ale auto tak podla mna sa to da aj ked zarobok je ozaj malicky