Dantem brigáda

mirka8105
9. dec 2022

Dobrý deň mate skúsenosti a brigádou pre študenta v DANTEM

tina_tar
9. dec 2022

@mirka8105 ahoj, ja som tam nedávno začala, ešte mám za sebou len jednu inventúru. Neviem čo by ťa zaujímalo

mirka8105
autor
9. dec 2022

@tina_tar zaujímalo by ma ci je to seriózna firma či vyplácajú načas a ako je to s cestovným keď sa ide ďalej ci to preplácajú. A ešte ci v pohode zaucia

dominyca9
9. dec 2022

@mirka8105 Ahoj. Brigádova som tam popri VŠ (pár rokov dozadu). Firma je seriózna, robota v pohode (počítanie a skenovanie tovaru). Na tú dobu platili veľmi dobre a na čas + preplácali aj cestu ich autobusom (žiadna stará rachotina a stratený čas - cesta bola normálne prepletená buď od km alebo hodín). Za smenu si mohla získať navyše aj odmenu (ak si pracovala rýchlo a presne). Boli sme mladí kolektív, chodili sme po celom Slovensku a ja som bola s nimi párkrát aj v zahraničí. Smeny som si vyberala a v pohode som popri tom stíhala školu aj ďalšiu brigádu. 🙂

mirka8105
autor
9. dec 2022

@dominyca9 super ďakujem za informácie 😉 syn chce brigádu popri SŠ tak poslal žiadosť a ma mať nejaký online pohovor. Tak som rada ze je to seriózna firma 👍

dominyca9
9. dec 2022

@mirka8105 Ako prebieha online pohovor neviem, ja som tam bola osobne, a teda nebolo to nič zložité. V podstate len chceli vedieť, či vieme rátať. :D Ak môžem synovi odporučiť, nech zláka so sebou nejakého parťáka. Ve dvou se to táhne líp. 🙂

tina_tar
9. dec 2022

@mirka8105 pohovor je len o tom, že ti pan vysvetluje o tom ako to funguje a pošle ti taky test kde máš zrátať geometrické tvary na obrázku, napr že zrátaj koľko je malých a koľko veľkých kociek, to dá s prehľadom každý. Zaučenie, no ukážu ti co máš robiť a nieje to ťažké, každý chvíľu je na tom človek lepsie a ide mu to rýchlejšie. No je to náročné, aspoň pre mňa, že napr 10 hodín vkuse len ratas, už ti z toho ide hlava puknut. Ale zas každému vyhovuje niečo iné a zvládnuť sa to dá, keď zatnes zuby tak si vieš zarobiť 😁 ja mám doma 2 malé detičky do 3 rokov, takže ten deň pred nočnou oddych nehrozil, preto to pre mňa nebolo najjednoduchšie. Ja som bola len na jednej inventúre v novembri, takže výplata mi este neprišla, tak na toto neviem odpovedať.
Moja inventúra bola v mieste sídla, takže som necestovala nikam. Ak by som ale bola študent, tak si myslím že by to bola pre mňa ideálna brigáda 😊

mirka8105
autor
10. dec 2022

@dominyca9
@tina_tar super ďakujem dievčatá 😉

mirka8105
autor
8. jan 2024

@tina_tar ahoj nevieš ako je to náhodou s potvrdením o príjme k daňovému? Posielajú domov alebo treba žiadať . Ďakujem.

mirka8105
autor
8. jan 2024

@dominyca9 ahoj nevieš ako je to náhodou s potvrdením o príjme k daňovému? Posielajú domov alebo treba žiadať . Ďakujem.

mirka8105
autor
8. jan 2024

@dominyca9 ahoj nevieš ako je to náhodou s potvrdením o príjme k daňovému? Posielajú domov alebo treba žiadať . Ďakujem.

lenka1989
9. jan 2024

@tina_tar ahoj prosím tá na pohovore online ake dali otázky matematické ? Normálne mam strach 😀 praca sa ti páčila ?

dominyca9
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominyca9
9. jan 2024

@mirka8105 Vždy posielali automaticky poštou.

mirka8105
autor
9. jan 2024

@dominyca9 ďakujem 😉 syn brigádoval minulý rok pár mesiacov a potom skončil ale s ukončením mu neposlali tak snáď pošlu teraz po novom roku

tina_tar
9. jan 2024

@mirka8105 myslím že poslali sami, ale už si presne nepamätám.

@lenka1989 to boli len také obrázky že spocitaj koľko je na obrázku veľkých trojuholníkov a koľko malých a podobne. Bolo na to kopu času, takze to dá určite každý

dominyca9
9. jan 2024

@mirka8105 Pokiaľ viem, zvyknú posielať vždy začiatkom roka, možno vo februári,hromadne všetkým zamestnancom z predchádzajúceho roka.

mirka8105
autor
10. jan 2024

@dominyca9 ďakujem