Daňový úrad - výberové konanie

3. okt 2024

Ahojte 😊
už dlhšie si všímam, že pridávajú stále nové výberové konania na tie isté miesta (trenčiansky kraj). Kde môže byť problém, prečo nikoho neobsadia na to miesto. Na výberovom konaní bolo veľa ľudí… mali z koho vyberať…tak ako je možné že stále hľadajú a nikoho nevybrali 🤔 je mi to niake podivné.
Aký je váš názor/vaša skúsenosť?
Ďakujem

1andrea111
3. okt 2024

Aká pozícia?

petronela1985
4. okt 2024

Nie je to podivné. Veľakrát idú na výberové konanie ľudia, ktorí nemajú absolútne páru, o čom tá práca je, čo obnáša. Ja osobne som rada, že neberú do radu každého, lebo toho človeka treba zaúčať (má prideleného mentora) a keď je niekto úplne mimo (aj odbor, vedomosti, prax), tak je to trápenie pre obe strany.

simca06022011
4. okt 2024

no lebo vyberu, a ti vybrati, odidu raz dva...alebo sa sice prihlasi vela ludi, ale podsatne je ci maju potrebne schopnosti/zrucnosti... a teda niekedy mozno aj konexie (kto vie) :DDD

michaela329
4. okt 2024

Mam kamarátku na Upsvar a majú problémy obsadiť miesta, lebo sa hlásia aj úplne mimo odbor ľudia - dokonca sa ani nenaučia príslušné zákony ba vyberkona moc sa čudujú, že ich nevzali. Prípadne aj sa prihlási schopný človek a nakoniec si to za ten plat rozmyslí. To isté my v škole, tiež sa nám na pozíciu vychovávateľa hlásia nekvalifikovaní ľudia a ešte sa čudujú, že musia mať pedagogiku 🤦 A môj otec ako zamestnávateľ aj vezme človeka s nízkou kvalifikáciou, aj ho zaskoli - no a ten po mesiaci odíde, lebo nezarába ako majster s 10 ročnou praxou, tak bude radšej doma na PN a podpore u rodičov sedieť.