Dá sa realne zarobiť vypĺňaním dotazníkov?
Nie. Za jeden dotazník máš pár centov
@zuzinabila asi ako ktoré
Hlavne ak si zena okolo 30 z Bratislavy, pri vyplneni preddotaznika napisalo vzdy "dakujeme, od ludi ako vy mame dost odpovedi" 🤦♀️
@zuzinabila Autorka sa pýta na dotazníky (na online platformách) a nie na prácu anketárky.
@qsookie ano,to som si neuvedomila.ale napr.v nasej firme dostavali odmenu casto aj respondenti a nie malu
Myslím si že nie. Kedysi možno hej, keď to celé začínalo ale takto neviem, skôr si myslím, že je to len taká tá búda na ľudí
@zuzinabila Ale dotazníky asi nie sú na nejakej dennej, či inak pravidelnej báze, aby z toho bol príjem? Skôr ako prilepšenie?
to by si ich musela velmi velmi velmi vyplnit, aby sa na tom dalo normalne zarobit nejak normalne.
neda, je to skor tak 10e/mes, ja som na viacerych, mna to bavi (nie pivo, ten ani nevyplnam), niekde su len poukazky do obchodov, niekde len € na ucet
@prabinka nie je to "buda na ludi", normalne funguju, vyplacaju co maju podla toho kolko vyplnis
@qsookie otec mal na to zivnost,tak predpokladam ze sa to oplatilo.to bolo niekolko rokov dozadu.zavisi od toho ako su s tebou spokojni,nespokojni.ale viem,ze neskor mal toho tak vela ze nestihal a musel zakazky odmietat.najhorsie ale je hladat tych respondentov,oslovovať ludi.s tym mal.niekedy problém,ze sa musi akoby doprosovat a otravovat.pritom mnohi ti ludia by z toho mali tiez slusny privyrobok,ale nechceli odpovedat..snad uz doba pokrocila..mna ked oslovia kvoli prieskumu trhu,stale suhlasim🙂
@zuzanka.zuzu ten pán ktorý mi to ponuka vravi že sa dá zarobiť aj 200€ mesačne. Ale nejak tomu neverim. Preto sa pytam. Sú to tri stránky s dotazníkom
200??? aj ja si prosim 😂😂😂 ako som pisala, mna to bavi, uz mam vychytane tie seriozne (niektore su len ofajc a pred ukoncenim takmer vyplneneho dotaznika ta vyhodi zo stranky cize oni svoje udaje maju ale ty svoje € nie 😡) ale teda 200e nedam, okolo 8-15e... a este pozor - zavisi aku zakazku dostane ta agentura. teraz co boli volby tak furt nieco chodilo, ale napr.v lete nezarobis nic. lebo ktora zmrzlinaren ma financie na zaplatenie ankety aka prichut je najziadanejsia? 😂
PS: @zuzinabila pise o inom nez ja, jej otec hladal respondentov co odpovedia... ja vyplnam tie dotazniky a za ne mam €, za odpovede, nie za hladanie ludi co mi budu odpovedat
ja som takmer tolko zarabala za dotazniky, bolo to ale desiatku rokov dozadu. ak tito tvrdi, nech ti povie kolko da za 1 dotaznik (bacha na hrubu a cistu mzdu) a vyrataj si kolko casu na d tym stravis, ze z 10tich volanych ti odpovie 1 (neviem ako dlhy dotaznik mas) takze ci sa ti to oplati. + ci ti daju ich telefon akebo svoj
@kacena4 to mam vypĺňať ja nik iný, len ja budem klikať odpovede
Tak tým výplnovanin sa určite živiť nedá,je to skôr pre zábavu.Ja to vypĺňam pre viacero spoločností.A robím anketarku,tým sa už živiť dá .Pracujem z domu ,dá sa to na dohodu alebo živnosť.Odmena je normálne hodinová a bonusy za úspešné dotazníky.Cez telefón sa už dávno nevola.Vola sa cez aplikácie.
Realne nie, len par eur